2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná udolala Nové Hodějovice


Branky


0

Na menší hřiště v Kamenné zavítaly Nové Hodějovice a fotbal odpovídal nejnižší fotbalové soutěži v Jihočeském kraji. Domácí nakonec uhájili plný bodový zisk na svém stadionu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před poločasem udeřil Szypula

Obě mužstva měla před zápasem tři body, které získali v domácím prostředí. Hosté chtěli tuto skutečnost narušit a vyválčit bod(y) i na venkovním hřišti. Od začátku utkání hrála Kamenná jednoduchý fotbal založený na pozorném bránění a dlouhých nakopávaných míčích na své útočníky. Ti odvedli v celém zápase velký kus práce a dávali hostujícím zadákům pořádně zabrat. Zápas začal pozvolna bez většího nasazení všech hráčů na hřišti.

 

V první obrovské šanci se ocitl Hrubý, kterého uvolnil „českou uličkou“ Carda, jenže samostatný nájezd vychytal Smolen. Nedáš, dostaneš opět v akci. V 15. minutě šla do vedení Kamenná po akci z pravé strany a následném centru, který zužitkoval Kořínek – 1:0. Nedlouho potom se hostům podařilo srovnat, když Kohout přihrál Hrubému, který po zpracování na hraně vápna hned vystřelil přesně k tyči – 1:1. Pro Kohouta to byl první zápas v dresu Nových Hodějovic, pro které je to jistě vítaná posila.

 

Zbytek poločasu byl plný nepřesností v podání hostů, když si nedokázali přihrát třikrát v řadě. A to byla voda na mlýn domácím, kteří hráli trpělivě a v závěru poločasu se dočkali druhé branky. Po pravé straně se hostující útočník dostal z velkého úhlu před Gramana, který jeho střelu chytil, ale odražený míč se kutálel po brankové čáře a větší touhu být první u balónu ukázal Szypula – 2:1.

Hostům se srovnat nepodařilo

Druhý poločas začal jakýmsi náporem Hodějovických, ale k vyloženým šancím nevedl. V nadějné situaci se ocitl jen Chmeňa. I nadále měli hosté územní převahu, ale finální fáze jejich útoků končila v zámezí nebo jinou nepřesností. S postupem času začali z brejků hrozit i hosté a hráči Szypula a Pavel Smolen byli velmi silní v osobních soubojích a spoustu míčů dobře udrželi nebo sklepli spoluhráčům.

 

Do konce utkání se již nic nestalo a přesto že si hosté i domácí stěžovali na některé výroky hlavního rozhodčího, jeho kvalita odpovídala kvalitě hráčů na place – tedy žádná sláva. Kamenná zažívá velmi dobrý vstup do soutěže, Hodějovice naopak nenavázaly na výhru z předchozího kola.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná
L. Smolen [-] - J. Bašta [-] , M. Bašta [-] , P. Smolen [-] , V. Kořínek [-] , L. Szypula [-] , P. Sýkora [-] , J. Sýkora [-] , M. Čajan [-] , J. Smolen st. [-] , Z. Hadrava [-]

FC Nové Hodějovice
M. Graman [-] , R. Aibl [-] - T. Buus [-] , M. Straka [-] , J. Rajtr [-] , J. Kohout [-] , R. Šperňák [-] , M. Chmeňa [-] , P. Hrubý [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - SYROVÁTKA František (N), ŠÍREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.