1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 09:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže porazila nejtěsnějším možným výsledkem Krumlov B


Branky


15

Křemže po smolném a nevydařeném utkání ve Světlíku si chtěla spravit chuť na domácím hřišti proti Českému Krumlovu B, ale proti posílenému Slavoji to neměla vůbec lehké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe, pak se hra vyrovnala

Domácí ve svých řadách přivítali staronového hráče Karla Čondla, který postupem minut ukázal, že stále fotbal umí. Mezi tři tyče pak postavil domácí trenér po dlouhé době Martina Končoka.

 

Domácí vstoupili do utkání sebevědoměji a v prvních dvaceti minutách byli lepší. Gól však vstřelit nedokázali. Hra se poté srovnala a hrálo se spíše mezi vápny, což se divákům moc nelíbilo. Jednu z mála šancí měl obojživelník (hokejista, fotbalista) Svěchota, který se ocitl sám před Votýpkou, ten mu však šanci zneškodnil. Pak se podařilo domácím otevřít skóre, ale asistentovi rozhodčího vylétl praporek nad hlavu, a tak se mával a pískal ofsajd. První půle tedy skončila bez branek.

Gól Svěchoty a druhá žlutá karta pro Pilse

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy opatrně, nikdo totiž nechtěl udělat chybu. S přibývajícími minutami ale začaly přicházet i šance. Hosté nastřelili několik tyčí, domácí zas několikrát vychytal Votýpka. V 70. minutě přišla zřejmě největší šance Slavoje, kdy míč doslova poskakoval po brankové čáře, za ní však nezamířil.

 

V 84. minutě padla jediná branka utkání, kdy Slavoj špatně rozehrál, domácí Jakub Friš poslal dlouhý pas na nabíhajícího Josefa Svěchotu, který svůj samostatný únik zakončil gólem – 1:0! Hosté pak otevřeli hru, ale z toho vyústila pouze druhá žlutá karta (první uviděl v 53. minutě za nesportovní chování) pro kapitána Pilse, který tak musel v 88. minutě po faulu na Klimeše předčasně do sprch. Více se v utkání nestalo, a tak domácí zvítězili nejtěsnějším možným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: V tomto utkání jsme chtěli vyhrát a bodovat, ale věděli jsme, že to nebude lehké, což se také potvrdilo. Dobře hrající Krumlov nedal nic zadarmo. Křemežští hráči opravdu bojovali. Odměnou byla výhra. Děkujeme fanouškům, kteří nás hnali dopředu a za podporu.

FK Slavoj Český Krumlov B
Michal Šimek, hráč: Hrál se pěkný a vyrovnaný fotbal na obou stranách. Podali jsme bojovný výkon a zápasu by slušela remíze, avšak po naší chybě jsme inkasovali a prohráli.



Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] - J. Svěchota [-] , V. Decarli [-] , J. Fučík [-] , J. Troup [-] , J. Friš [-] , P. Rienessl [-] , M. Novotný [-] , P. Kouba [-] , G. Filip [-] , K. Čondl [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - K. Šťastný [-] , M. Šimek [-] , R. Šimášek [-] , J. Rada [-] , M. Pils [-] , A. Krák [-] , M. Elfmark [-] , Z. Doubek [-] , J. Čermák [-] , J. Babouček [-]

ŽK: 60. K. Čondl , 67. P. Kouba - 53. M. Pils . ČK: 88. M. Pils .
Hráči zápasu: K. Čondl , J. Svěchota - M. Votýpka , J. Čermák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Ačkoli je Český Krumlov až na dně tabulky, poslední výkony tomu neodpovídají. Zdá se, že týmu dorazilo pár nových hráčů a tím se i ustálila sestava. Tipnu si výhru hostů i když to na křemežské půdě budou mít těžké.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích