Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Copák byl u čtyř gólů Tlumačova! Souboj prvního s druhým skončil debaklem Mochtínu


Branky


0

Tlumačov přivítal druhý Mochtín, který ztrácel právě na domácí dva body. Utkání tak slibovalo vyrovnanou a bojovou hru. Všechny předpoklady šly ale stranou, neb si domácí otevřeli střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačovští vedli v poločase o dvě branky

Tlumačov na svého soupeře vlétl a již ve třetí minutě šel do vedení, když se po rohu Copáka trefil hlavou Jan Pfeifer, Tlumačov tak vedl 1:0. Mochtínští chtěli brzy srovnat a na chvíli se usadili před tlumačovskou svatyní, tu však ohrozil pouze T. Velek a bylo po tlaku. V 17. minutě to mohlo být dva nula, kdy po dalším rohovém kopu pálil jeden z domácích fotbalistů, Kodeš však míč nadvakrát lapil. Ve 20. minutě už byl ale i brankář Kodeš bez šance. Malý nakopl míč dopředu na Luďka Leitla, který využil nedorozumění stoperů a přehodil brankáře – 2:0. Tímto výsledkem také první půle skončila.

Tlumačovská střelnice měla plno

Druhý poločas už jasně patřil domácím, kteří přidali další branku ve dvaapadesáté minutě, kdy se po přihrávce Leitla trefil z vápna František Copák3:0. Tři minuty nato to bylo už 4:0, kdy se prosadil Jan Minařák, který si udělal místo ve vápně a nedal Kodešovi šanci. V šestašedesáté minutě se trefil Martin Wolf, který dostal ideální přihrávku od ofenzivního beka Radka Šindeláře – 5:0. V 71. minutě se podruhé v zápase mohl prosadit František Copák, ale zachoval se jako gentleman a předal míč před prázdnou bránu Michalu Frčkovi, pro kterého nebyl problém dopravit míč do sítě – 6:0. Na konečných 7:0 upravoval v šestaosmdesáté minutě nejlepší hráč utkání František Copák, který dostal skvělý pas od Minaříka, obešel obránce a vychutnal si brankáře. Tlumačov tak přejel svého soupeře z Mochtína a vytvořil si na prvním místě pětibodový náskok.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč TJ Start Tlumačov: Čekali jsme těžký zápas, ale výsledek hovoří za vše. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli a získali další tři body do tabulky.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Nedělní souboj o čelo tabulky I.A třídy mužů vyzněl v Tlumačově jednoznačně pro domácí Start, který porazil Mochtín hokejovým výsledkem 7:0. Našim fotbalistům se vůbec nedařilo, byli horší ve všech řadách, na rozdíl od svého soupeře, a odjíždějí s výpraskem.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] (72. J. Podestát [-] ) , R. Šindelář [-] (76. L. Hruška [-] ) , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] , J. Minařík [-] - M. Wolf [-] (80. L. Mikeš [-] ) , J. Pfeifer [-] - F. Copák [-] (89. M. Kafka [-] ) , J. Bárta [-] , M. Frček [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (72. P. Staněk [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] (67. J. Pretzelmayer [-] ) , T. Velek [-] (84. P. Švátora [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

ŽK: 37. M. Wolf - 36. T. Dolejš .
Hráči zápasu: F. Copák .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Žák Adam - ŠIMEK František, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.