0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žihle doma nestačila na Dolní Bělou


Branky


0

Čtyři góly si Dolnobělští rozdělili rovnoměrně do obou poločasů a díky třem bodům poskočili na osmé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol se jako správný dravec zakousl do své oběti už ve čtvrté minutě, když se trefil Oldřich Kroj. Na další gól si hosté museli počkat až na poslední minuty prvního poločasu, kdy je obšťastnil David Koudela.

 

Dolní Bělá nenechala nikoho na pochybách a Žihli po necelé hodině hry zasadil třetí a rozhodující úder Ladislav Pešička. Dominanci Dolnobělských pak potvrdil i druhý Pešička v sestavě hostů, Lukáš, když stanovil skóre na konečných 4:0 z pohledu vítězného celku.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička: "Povedl se nám vstup do utkání, hned ze začátku jsme dali gól. I v dalším průběhu utkání jsme si vytvořili hodně příležitostí a docela se nám dařilo je i proměňovat. Domácí sice měli častěji míč pod kontrolou, ale branky jsme dávali my. Takto vypadal i druhý poločas. Docela pohodové utkání pro nás."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - J. Najmon [-] , J. Huček [-] (75. D. Jelínek [-] ) , J. Tiesl [-] , J. Hána [-] , R. Otcovský [-] , O. Čapek [-] , V. Fink [-] , J. Kubíček [-] , D. Kunt [-] (61. L. Meiner [-] ) , V. Churavý [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] , M. Kraus [-] - T. Bušek [-] , D. Koudela [-] - D. Popp [-] (53. D. Kalous [-] ) - J. Volf [-] - M. Nigrini [-] , L. Pešička [-] , L. Matoušík [-] , L. Pešička [-] , O. Kroj [-]

ŽK: 27. J. Najmon .
Hráči zápasu: L. Pešička , L. Pešička , O. Kroj , D. Koudela .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - PROPPER Milan (N), SÝBA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.