Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze dna tabulky vyšel lépe pro Baník


Branky


0

Fotbalisté Částkova v posledním kole ztratili body v dobře rozehraném utkání s Trpísty, stříbrský Baník nestačil na druhý tým tabulky z Chodského Újezdu a na jeho hřišti prohrál 3:1. Oba týmy si rozhodně před začátkem sezóny představovaly lepší postavení v tabulce, hlavně Hraničář, který spadl z 1.B třídy a okupuje poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe vyšel domácím, do vedení je poslal Tesař

Utkání mělo hodně nabitý start, když si na obou stranách dokazovaly šance vytvářet oba týmy. Domácí se snažili ohrožovat branku střelami z mnoha různých pozic, hosté zase zkoušeli dlouhé nakopávané balony a těžit z následných závarů před brankou. První gól v utkání a poslední v prvním poločase zařídil ve 24. minutě Filip Tesař, který se po pár odrazech dostal k míči a dokázal překonat brankáře hostů - 1:0. Do konce prvního poločasu se toho již příliš nestalo a domácí tak udrželi před poločasem hubené vedení 1:0. 

Hostům se podařilo dvakrát srovnat, přesto body zůstaly ve Stříbře

Přibližně po 30 vteřinách od začátku druhé půle nezachytila obrana Stříbra hostujícího Jana Zavackého a ten dokázal srovnat. 1:1. Ovšem hostujícímu celku radost dlouho nevydržela. Už ve 48. minutě dokázal tváří v tvář brankáře překonat podruhé v utkání Filip Tesař a skóre bylo rázem 2:1 pro domácí. Fotbalisté obou klubů začali v druhé půli otevírat více obranu, hráli na rychlé výpady a chyby v obranách.

 

Jedné takové dokázal v 61. minutě opět využít Jan Zavacki a podruhé v utkání dokázal srovnat utkání. Poté už v utkání byl lepší ale domácí celek, který si vytvářel větší počet příležitostí, jedné využil v 75. minutě Libor Loula a dokázal tak dát vítězný gól utkání - 3:2. O tři minuty později dokázal vstřelit pojišťovací gól Daniel Brácha, který v tu dobu byl na hřišti přibližně 10 minut. Domácí už si dvoubrankové vedení pohlídali a v důležitém utkání berou všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Petr Žíla: "Do prvního poločasu jsme nevstoupili dobře. Zbytečně jsme nakopávali balony a přizpůsobovali se hře soupeře. Dělali jsme mnoho chyb a mohli jsme klidně prohrávat. Nakonec se nám podařilo dostat se do vedení a doufali jsme, že do druhého poločasu vstoupíme aktivně a dáme více branek. Bohužel jsme inkasovali z první šance a začínalo se zase od nuly. Postupně jsme hru kontrolovali a mohli litovat neproměněných šancí, až gól Dandy Bráchy nás uklidnil a zápas jsme v klidu dohráli."

TJ Hraničář Částkov
Milan Maczko: "Utkání se nevyvíjelo jak mělo, ze začátku byl soupeř lepší, poté jsme srovnali krok a vytvořili si i gólové situace, které jsme nedali a tak jsme šli do kabin za stavu 1:0. Bohužel po srovnání nám došly síly a dostali jsme další dva góly."



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
M. Mikula [-] - T. Mráček [-] , J. Trnka [-] , M. Kovačka [-] , T. Barančík [-] (46. V. Novák [-] ) , A. Němec [-] , L. Loula [-] (80. J. Hejcman [-] ) , F. Tesař [-] (65. D. Brácha [-] ) , P. Žíla [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] (87. D. Žíla [-] )

TJ Hraničář Částkov
M. Hrabovský [-] - D. Burda [-] (80. J. Jakubec [-] ) , J. Boček [-] , J. Heinzl [-] , J. Zavacki [-] , V. Pešek [-] , L. Lebeda [-] , L. Morgenstein [-] , J. Mihál [-] , J. Říha [-] (53. P. Jakubec [-] ) , P. Hobza [-]

ŽK: 63. K. Šaman - 38. J. Říha , 49. V. Pešek , 87. M. Hrabovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - PRŮŠA Radek (N), MACZKO Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.