Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov deklasoval Hať


Branky


0

Oldřišov už do přestávky vedl o čtyři branky. Ve druhém jeho náskok narostl o další dvě. Hať se zmohla pouze na čestný úspěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov zlomil odpor soupeře třemi góly v závěrečné čtvrthodině

Oldřišovu to na začátku sezóny maže, a tento fakt potvrdil i v zápase s Hatí, kterou domů vyprovodil sedmi góly. První branku vstřelil už po čtyřech minutách hry, když Pavel Pardy poslal míč do šestnáctky, kde ho Radek Kurka poslal pod brankářem Ondřejem Zháňalem do sítě - 1:0. Pak se asi dvacet pět minut hrála relativně vyrovnaná partie, kdy si šance vypracovaly obě eskadry. Oldřišovský Radek Kalo s Tomáše Pardym mířili těsně vedle. Stejně se na druhé straně vedlo haťským Marku Polachovi s Jakubem Klimentem. Po půlhodině hry zasadili domácí hostům tři brankové údery. Ve 32. minutě dostal od Pavla Pardyho míč přesně na kopačky Vojtěch Bechný, jenž ho zametl k tyči - 2:0. Ve 42. minutě zahrával oldřišovský Michael Ulička přímý kop z třiceti pěti metrů, jenž i s přispěním hostujícího zadáka končí za zády brankáře Ondřeje Zháňala - 3:0. Těsně před odchodem do šaten vyslal Radek Konečný do úniku Vojtěcha Bechného, který byl nekompromisní - 4:0. 

Oldřišov nadále kraluje

Ve druhé půli už to byla jednozačná záležitost Oldřišova. Oldřišov si vypracoval hodně šancí, z nichž zužitkoval tři. Na světelné tabuli svítila 65. minuta, když Vojtěch Jadrný oslovil přihrávkou Petra Weczerka, který z rohu šestnáctky poslal míč k tyči - 5:0. V 81. minutě Pavel Pardy našel nahrávkou pod sebe na jedenácti metrech Ondřeje Fabiána, který se nemýlil - 6:0. O dvě minuty později zaznamenali hosté svůj čestný úspěch. Na hranici velkého vápna fauloval Petr Latoň hostujícího hráče. Nařízený trestňák posílá do brány nechytatelně Jiří Nováček - 6:1. Poslední slovo měl ale minutu před koncem Oldřišov, kdy opět nahrával Pavel Pardy, a Tomáši Pardymu stačilo jen nastavit nohu a usměrnit merunu do kasy - 7:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Byl to zcela jednoznačný zápas, kdy se hrálo prakticky jen na jednu branku, až na pár náznaku od hostů

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Není k tomu moc, co dodat. Už podruhé za sebou jsme dostali sedm branek. Oldřišov nás úplně přejel, a ne nadarmo zatím neztratil ani bod.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - V. Bechný [-] (51. O. Fabián [-] ) , R. Kurka [-] (46. P. Weczerek [-] ) , R. Kalo [-] (63. P. Mathias [-] ) , M. Ulička [-] (53. I. Hofer [-] ) , T. Pardy [-] , P. Pardy [-] , R. Konečný [-] , D. Hartoš [-] , M. Steuer [-] , V. Jadrný [-] (76. P. Latoň [-] )

TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - P. Horák [-] , J. Nováček [-] , J. Kliment [-] (83. L. Kliment [-] ) , V. Adamčík [-] , J. Macháček [-] , V. Machalla [-] , L. Machalla [-] , L. Mučka [-] , R. Polášek [-] , M. Polach [-]

ŽK: 83. P. Latoň - 61. L. Machalla , 65. J. Macháček , 72. J. Nováček , 84. L. Mučka .
Hráči zápasu: P. Pardy - L. Mučka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PIROŠ Kamil (N), STAROWICZ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.