Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice odpadly v poslední půlhodině


0

Štěpánkovice dvakrát v zápase vedly. Závěrečných třicet minut, ale Hať dokázala pěti góly otočit skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Do Štěpánkovic zavítalo mužstvo z Hatě, které díky skvělé závěrečné půlhodince zápasu dokázalo vysoko zvítězit. Začátek střetnutí patřil hostující letce z Hatě, která si vypracovala dvě nadějné příležitosti. Lukáš Tyleček špatně seřídil svá mířídla v nadějné příležitosti. Stejně se vedlo Vojtěchovi Machallovi. Paradoxně udeřilo na druhé straně, když rohový kop Jiřího Vendelína doputovaL K  Danielovi Kožušníkovi, který výstavním angličanem otevřel skóre zápasu - 1:0. Od té chvíle byly na koni Štěpánkovice, které dokonce podruhé rozvlnili Martinem Pluškem síť, ale branka nebyla uznaná pro údajný ofsajd. Pak domácí zahodili šance Danielem Kužušníkem a Lukášem vybrančíkem. V 38. minutě jako blesk z čistého nebe odcentroval Lukáš Tyleček, a na přední tyči srovnal hlavou Jakub Kliment - 1:1. 

Smršť Hatě rozhodla o její výhře

Ve druhé půli se nejdříve ujala vedení opět domácí družina, když rozhodčí nařídil přímý kop, který přes zeď poslal zkušeně k tyči Jiří Vendelín - 2:1. Štěpánkovice mohly svého soupeře dorazit, ale jak Daniel Kožušník, tak Martin Pluške přelobovali brankáře i s brankou. Po hodině hry začaly Štěpánkovice postupně odpadat a Hať toho stoprocentně využila. V 63. minutě přistál centr Jiřího Nováčka na hlavě Daniela Majera, který pohodlně vyrovnal - 2:2. Skóre pak Hať otočila v 72. minutě, když se nejlépe zorientoval ve vápně Jakub Kliment a dopravil míč do branky - 2:3. O tři minuty  později dovršil svůj hattrick Jakub Kliment, který využil nahrávku Vojtěcha Machally - 2:4. V 83. minutě doklepával do prázdné branky míč Lukáš Tyleček - 2:5. Dílo zmaru pro domácí dovršil dvě minuty před koncem Vojtěch Machalla - 2:6. Navíc ještě rozhodčí neuznal hostům pro ofsajd dvě branky. O branku tak byli připraveni Martin Sojčák s Danielem Majerem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Odešli jsme fyzicky, protože jsme posledních patnáct minut odehráli pouze v deseti lidech. Ten závěr jsme už pouze dochodili.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Před začátkem zápasu se mi zranil brankář, a musel jít do branky dorostenec. Chtěli jsme si přivézt bod, a máme tři body. Po dlouhé době jsme vyhráli venku. Rozhodla závěrečná půlhodina, kdy soupeř odpadl.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - L. Vybrančík [-] , G. Slaný [-] (75. L. Kožušník [-] ) , J. Václavík [-] , J. Vendelín [-] , M. Tomíček [-] , D. Kožušník [-] , M. Pluške [-] , L. Bielan [-] , L. Jurček [-] , D. Halfar [-]

TJ Sokol Hať B
T. Konetzný [-] - L. Machalla [-] , J. Nováček [-] , L. Tyleček [-] , J. Kliment [-] (88. V. Kliment [-] ) , J. Macháček [-] (86. M. Janík [-] ) , D. Majer [-] , R. Polášek [-] , J. Válek [-] , V. Machalla [-] , P. Horák [-] (78. M. Sojčák [-] )

Hráči zápasu: L. Bielan , L. Vybrančík - J. Kliment , V. Machalla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - VOLNÝ Radim (N), ŠTVERKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.