D. Gryz 44.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Do přestávky dal každý ze soupřů po jedné brance. Po ní už gól nepadl, a body se dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly padly v prvním dějství

Do Závady přijelo ambiciózní mužstvo z Dolního Benešova. Už ve 3. minutě se dostala domácí družina do šance, když nebezpečná střela Radima Husárika nenašla svůj cíl. Hosté vystčili růžky ve 21. minutě, když se jejich rohový kop dostal k Richardu Husovskému, který výstavní bombou vymetl šibenici domácí svatyně - 0:1. Benešov byl na koni, a centr Daniela Mlýnka se otřel o břevno domácí klece. Martin Janík o něco později hlavičkoval těsně mimo tři tyče. Po půlhodině hry se dostaly do šancí i domácí, ale Daniel Gryz a Lukáš Staňo měli vychýlenou mušku. Přímý kop dolnobenešovského Lukáše Stříbného zamířil vedle. Trestňák Richarda Husovského chytá brankář Petr Krajíček. Závada si gólovou radost schovala na konec poločasu, když utekl po lajně Lukáš Staňo a jeho pas s přehledem využil Daniel Gryz - 1:1.   

Skóre se už nehýbalo

Na začátku druhé půle se probíjel do šance Lukáš Stříbný, ale jeho pokus domácí brankář Petr Krajíček vyráží. Po hodině hry trestný kop Radima Husárika chytá brankář Marek Vaňura a Závada nadále byla nebezpečnější. Husárik mířil do středu branky. V 69. resp. 76 minutě vytvořili domácí v pokutovém území hostů pořádný závar, ale ani Lukáš Staňo, a ani Patrik Chřibek míč do sítě nedokázali protlačit. V 85. minutě zahrozil i Benešov, když centr Daniela Mlýnka nedokázal trefit Michal Vavřínek. V 90. minutě zahodil velkou příležitost domácí Patrik Chřibek, a tak zápas dospěl k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Bylo to bojovné utkání, nám vyhovoval více těžký terén. První poločas byl lepší Benešov, ve druhém my, takže remíza je zasloužená.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Asi jsme měli v prvním poločase rozhodnout druhým gólem, což se nám nepodařilo. Na konci jsme zase byli rádi, že jsme neinkasovali. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , J. Sniehotta [-] , D. Gryz [-] , R. Husárik [-] , A. Dihel [-] (46. P. Chřibek [-] ) , V. Ritnošík [-] (46. M. Majhofer [-] ) , P. Joško [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - M. Janík [-] (77. M. Vavřínek [-] ) , P. Lokoč [-] , L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , L. Šikora [-] , D. Mlýnek [-] , J. Polák [-] , D. Lorenz [-] , R. Bastl [-] , D. Skroch [-]

Hráči zápasu: P. Joško - M. Vaňura .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - TOMAKA David (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.