3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov se loučil výhrou


Branky


0

Oldřišov dvoubrankovou výhru nad Kozmicemi doslova vydřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov si ke svému poslednímu letošnímu zápasu pozval Kozmice, které okupují poslední místo v tabulce. Výhra Oldřišova se nerodila vůbec lehce, protože Kozmice hodně kousaly a nedaly svou kůži lacino. Dokonce v první části měly i optickou převahu. Nadějné příležitosti ale zahodili David Koval, Adam Miketta, a po nich i Radim Velc. Do vedení se tak dostal ve 34. minutě Oldřišov, když po nahrávce Pavla Pardyho do šestnáctky, obstřelil Radek Kurka s přispěním tyče  hostujícího brankáře Jiřího Kozáka - 1:0. O pět minut později po nahrávce Vojtěcha Bechného dopravil míč do sítě stejným způsobem Michael Ulička - 2:0. Kozmice ještě do pauzy ale stačily snížit, když akci Michala Vinárka zakončil Adam Miketta - 2:1.

 

Po přestávce se Oldřišov v 50. minutě dokázal uklidnit, když Tomáš Pardy nastřelil spojnici břevna a tyčky, k odraženému balonu se dostal všudybyl Vojtěch Bechný a vrátil ho do sítě - 3:1. Zápas pak v dalším průběhu probíhal v bojovném duchu, hra se přelévala od jednoho pokutového území k druhému. Žadné vážnější příležitosti si už žádná družina nevypracovala, takže zápas dospěl k vydřené výhře Oldřišova.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Nebyl to jednoduchý zápas. Kozmice nehrály špatně, jen se potřebují sehrát. Zápas ovlivnil vítr, který dělal své. Chtěl bych vyzdvihnout výkon nestárnoucího Romana Bořuckého v brance, který nás svými zákroky držel nad vodou.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Je to už ohraná písnička. Góly dostáváme po našich chybách a nedůrazu v obraně. Možná jsme i opticky byli lepším týmem, ale naše koncovka je k uzoufání.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
R. Bořucký [-] - I. Hofer [-] , V. Bechný [-] (73. P. Grabec [-] ) , R. Kurka [-] , P. Pardy [-] , M. Ulička [-] (85. M. Dedek [-] ) , T. Pardy [-] , D. Hartoš [-] (81. P. Mathias [-] ) , R. Kalo [-] (46. L. Urban [-] ) , J. Samson [-] , M. Steuer [-]

TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - R. Velc [-] (53. D. Rončka [-] ) , D. Koval [-] , F. Konečný [-] , A. Miketta [-] , T. Král [-] , M. Daněk [-] , J. Burda [-] , M. Vinárek [-] (71. T. Lokaj [-] ) , L. Ondrášek [-] , M. Plaček [-]

ŽK: 86. P. Grabec - 42. R. Velc .
Hráči zápasu: R. Bořucký , M. Ulička .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PIROŠ Kamil (N), BIALAS Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.