2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledu vyšel vstup do utkání. Ve 3. minutě kopali domácí trestný kop z půlky hřiště, Eis poslal míč na hlavu Klementa, který nedal brankáři Kamenice šanci. Ve 22. minutě kopal Pohled rohový kop, na zadní tyč si naběhl Polák a nadvakrát dostal míč za záda Votápky. Hosté si za první poločas nevypracovali ani jednu příležitost, a proto se šlo o poločase do kabin za dvoubrankového vedení domácích.

Ve druhém poločase Pohled zahrával několik slibných standardních situací, které ovšem nedotáhl do konce. Na rozdíl tří branek mohl zvýšit pro krásné akci Sobotky Krejdl, toho ale perfektně vychytal Votápka. V 80. minutě se hostům podařilo snížit na rozdíl jedné branky, prosadil se Strašík, ale to bylo vše, na co se Kamenice zmohla a ze hřiště Pohledu odjela bez bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka (TJ Sokol Pohled, trenér): Hosté si toho příliš nevypracovali, takže si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal (TJ Slovan Kamenice nad Lipou, trenér): Hráli jsme na strašném hrbolatém terénu, což nám absolutně nevyhovuje. Nebyl to fotbal, ale kopaná a my jsme na to nedokázali najít recept.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
. Dobrovolný [-] - M. Sobotka [-] , J. Eis [-] , J. Polák [-] , L. Sobotka [-] - L. Freundenreich [-] , P. Slanař [-] , D. Klement [-] , L. Šikner [-] - M. Krejdl [-] , M. Sobotka [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - R. Pelc [-] , O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , V. Spěváček [-] - M. Dvořák [-] , L. Hadač [-] (81. J. Tětiva [-] ) , J. Vávra [-] (46. T. Hadrava [-] ) , V. Kupka [-] (46. D. Melzoch [-] ) , P. Zahradník [-] - M. Strašík [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.