Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza s Pohledem znamená první jarní body pro Nový Rychnov


0

Po nepodařených úvodních kolech Start konečně dosáhl na bod. Mohl však mít všechny tři. Ze slibného dvoubrankového vedení však nakonec byla remíza, kterou ve druhé půli zařídil pohledský Bříza. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Rychnov svým nasazením hned v úvodu překvapil hosty z Pohledu a již v 5. minutě se ujal vedení po hlavičce Faltýnka. Další krušná chvíle pro hosty přišla ve 35. minutě, kdy sudí Holý odpískal pokutový kop. Ten Mugrauer rozehrál na Kratochvíla, jenž zvýšil na 2:0. O čtyři minuty později dal hostům naději Sobotka, který se prosadil hlavou. O dělbě bodů tak rozhodl v 67. minutě Bříza po chybě domácí obrany. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Přišlo to, čeho jsem se nejvíc bál. Jak se říká, po hodech bývá půst, což se vyplnilo. Došlo z naší strany k podcenění soupeře. To, co nás zdobilo v minulém utkání s Kamenicí, to jsme v dnešním utkání postrádali. Musím říct, že je to pro mě zklamání.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - J. Švec [-] , J. Červenka [-] , V. Březina [-] , V. Mareš [-] - J. Mareš [-] , M. Mugrauer [-] , O. Kratochvíl [-] , -. Martínek [-] (46. D. Karpíšek [-] ) - M. Faltýnek [-] , J. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Pohled
. Dobrovolný [-] - L. Sobotka [-] , J. Eis [-] , J. Polák [-] , M. Sobotka [-] - M. Krejdl [-] , L. Freundenreich [-] , D. Klement [-] , P. Slanař [-] - M. Sobotka [-] , D. Bříza [-]

Hráči zápasu: . Dobrovolný , J. Eis .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.