3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Bedřichov s Věžnicí nezaváhal a zvítězil stavem 3:1


Branky


40. V. Cvach , 65. J. Janák , 68. D. Novák - 62. Z. Smutný
0

Tým Bedřichova přivítal na svém hřišti Věžnici. I když zpočátku hra nepřinesla vyložené šance, diváci se nakonec dočkali čtyř branek, tří ze strany domácích a jedné od Věžnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Bedřichova s odhodláním dobře bránit a podnikat rychlé brejky do otevřené obrany domácích, což se jim dařilo na začátku zápasu, kdy obránce domácích skluzem na poslední chvíli zabránil, aby hráč Věžnice šel sám na brankáře. Poté se hra přelévala od jednoho pokutového území k druhému, bez vyložených šancí. Až ve 40. minutě se domácím povedla pěkná přízemní kombinace a na jejím konci byl na hranici penalty zakončující Vlach, čímž se Bedřichov dostal do vedení.

 

 

Na konci prvního poločasu se zranil bedřichovský stoper Heřmánek a hosté toho využili v 62. minutě, kdy si na rohový kop nejvýše vyskočil Smutný a hlavou vyrovnal na 1:1. To hosty povzbudilo k útočení, zapomněli však na obranu, za což je potrestal další z mladíků v domácím dresu Janák a svým premiérovým zásahem mezi dospělými zvýšil na 2:1, aby o tři minuty později z brejku, kdy hosté již hráli vabank zvýšil D. Novák křižnou střelou z pravé strany na 3:1. Chvíli poté byl po druhé žluté kartě vyloučen střelec jediné branky hostů Smutný a hosté již neměli v oslabení síly na zvrat. Bedřichov se předvedl ještě v jedné velké šanci, kdy se do samostatného úniku dostal Grepl, který však nastřelil pouze břevno hostující branky. Utkání tedy skončilo konečným stavem 3:1 pro domácí Bedřichov.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Vladimír Kocmánek, asistent trenéra Bedřichova: Utkání začalo opatrně, my jsme však měli více ze hry a více šancí, které jsme ovšem nedokázali proměnit. Utkání se hrálo za velkého horka a po našem třetím gólu už se dohrávalo jenom v poklidu.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Jeli jsme do Bedřichova s tím, že jsme zachráněni, ale také znovu s problémy se sestavou. Máme několik zraněných hráčů, takže jsme na utkání přijeli se třemi dorostenci. První poločas byl od nás dobrý, ale dostali jsme více méně náhodný gól. Bohužel se potom nechal nesmyslně vyloučit Smutný a my jsme neměli síly na obrat. Projevuje se špatná docházka na trénink. Bedřichov byl fotbalovější.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - P. Heřmánek [-] (46. M. Petráš [-] ) , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , D. Mareš [-] - D. Novák [-] , J. Janák [-] , T. Grepl [-] , J. Paulík [-] - D. Volák [-] , V. Cvach [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - Z. Smutný [-] , A. Drahoš [-] (65. T. Kunc [-] ) , J. Prokeš [-] , M. Fikejz [-] - M. Chalupník [-] , S. Šimoníček [-] , J. Novotný [-] , P. Mottl [-] - M. Šejstal [-] (85. p. Kaňkovský [-] ) , M. Krupička [-]

ČK: 70. Z. Smutný .
Hráči zápasu: T. Grepl , J. Paulík - S. Šimoníček .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.