1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkova Borová zvítězila nad Novým Rychnovem nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Novorychnovský Start držel před utkáním veškerá esa ve svých rukou. Stejný bodový počet s Dobronínem a lepší vzájemný zápas dodával Startu lepší výchozí pozici v boji o záchranu. V nepříliš pohledném utkání se však projevila neúplnost obou začínajících jedenáctek, neboť jak na první, tak na druhé straně chybělo mnoho hráčů z pravidelné základní sestavy. Vyrovnané utkání rozhodl 78. minutě Karel Šmíd, který se dokázal prosadit po rohovém kopu a zajistil tak Havlíčkově Borové tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla utkání s minimem šancí. A když už si domácí tým šanci vypracoval, nedokázal ji přetavit v branku. Hosté zahrozili pouze jednou, avšak při závaru před brankou domácích se nikdo z hráčů nedokázal dobře zorientovat. 

 

Začátek druhého dějství patřil hostům z Nového Rychnova, kteří si dokázali vytvořit územní převahu a domácí fotbalisty přehrávali. Zhruba po dvaceti minutách se však hra vyrovnala a otěže utkání začala přebírat Havlíčkova Borová. V 78. minutě vyvrcholila snaha domácíh, když se po rohovém kopu dokázal prosadit Karel Šmíd a rozhodl tak o těsné výře Havlíčkovy Borové. Největší šanci utkání promarnili hosté o několik minut později, kdy rychnovský útočník zjevil úplně sám před brankáře Veselým, který však jeho hlavičku dokázal skvěle reflexivně vyrazit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Před zápasem proběhla poměrně velká bouřka, takže se utkání hrálo na dost podmáčeném terénu. Bylo to bojovné utkání se spoustou nepřesností.

TJ Start Nový Rychnov
Dušan Chalupa, trenér Nového Rychnova: Nedali bychom gól, ani kdybychom hráli do dneška. Bylo to utkání na jednu bránu, vytvořili jsme si spoustu šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Terén byl hodně podmáčený a oni z jedné standardky vytěžili maximum.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - J. Janáček [-] , T. Cacek [-] , K. Šmíd [-] , J. Chlubna [-] - J. Antl [-] , M. Štefáček [-] (64. K. Tonar [-] ) , J. Veselý [-] (76. L. Němec [-] ) , L. Kučera [-] - P. Kučera [-] , P. Rakušan [-]

TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - V. Březina [-] , J. Červenka [-] , O. Kratochvíl [-] , T. Paclík [-] - J. Faltýnek [-] , M. Mugrauer [-] , M. Faltýnek [-] , M. Hájek [-] (50. J. Mareš [-] ) - J. Švec [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 34. J. Veselý - 72. J. Červenka , 86. O. Kratochvíl .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.