0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav stále neboduje a tři body si ze hřiště Vladislavi odvezla Náměšť


Branky


0

Vladislav se nemůže v záchranářském tažení vůbec bodově chytnout a na hráčích se drží krize a zranění. Naopak Náměšť hraje v naprostým klidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Utkání se odehrávalo zejména ve středu pole, domácí drželi míč na kopačkách častěji, snažili se kombinovat. Vytvořili si šance, ty však nedokázali po celý zápas jako je již zvykem proměnit. O osudu utkání tak rozhodla chytře zahraná standardní situace v první půli Homolou. Náměšť po vstřelené brance bránila a spoléhala na brejkové situace. Utkání by slušela více remíza, než výhra hostujícího celku.


Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: Byl to pro nás velmi hratelný soupeř a darovali jsme jim laciný gól. Měli jsme menší tlak, ale kazili jsme finální nahrávky. Šance jsme si vytvořili, ale nejsme schopni dopravit míč do brány. Určitě jsme na bod minimálně měli.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jaromír Tlačbaba, trenér Náměště: První poločas byl vyrovnaný a gól jsme dali z penalty. Ve druhém poločase jsme si výsledek hlídali a vytvořili jsme si pět gólových šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Vladislav zápas odmakala a snažila se s výsledkem něco udělat, naopak my jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - V. Pavlík [-] , O. Venhoda [-] , P. Otruba st. [-] , F. Macek [-] - L. Venhoda ml. [-] , O. Krátký [-] , M. Zeman [-] , V. Paločko [-] , P. Ciprys [-] - M. Řezáč [-] (76. D. Ciprys [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - M. Veselý [-] , M. Homola [-] , O. Loup [-] , V. Rybníček [-] (52. J. Musil [-] ) - M. Buchta [-] , R. Bednář [-] (81. T. Rabušic [-] ) , J. Rubák [-] , M. Křivánek [-] (66. M. Lokaj [-] ) - P. Kučera [-] , V. Rous [-]

Hráči zápasu: M. Homola , J. Rubák .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.