0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili domácí výborně. Od prvopočátku měli výraznou územní převahu, avšak dopláceli na neproměňování šancí. Jednu z největších spálil již ve 4. minutě Dvořák, který unikal osamocený na branku hostí, ale bránu minul. Zbytek prvního dějství se odehrával ve stejném duchu. Chotěboř hosty tlačila, ale branky nepřicházely.  Šancemi pohrdli Ledvinka i Kohout, kteří pálili rovněž mimo.

 

Ve druhém poločase se hra srovnala. Chotěboř sice měla stále o něco více ze hry, ale Budíkov hrozil z brejků. V jednom takovém se octnul hostující útočník Kafka, jeho úprk však perfektním zákrokem zlikvidoval domácí brankář Chalupa. Ten se do konce utkání zaskvěl ještě několika bravurními zákroky.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Jiří Turek (FC Chotěboř B, trenér): Myslím si, že jsme měli více ze hry, ale dopláceli jsme na neproměňování šancí, především v prvním poločase.

TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup (TJ Rovnost Budíkov, vedoucí týmu): Bod z Chotěboře beru jako zisk, protože jsme na utkání odcestovali bez tří hráčů ze základní sestavy. Domácí měli sice asi více příležitostí, ale my jsme na konci utkání měli také dvě velké šance. Ale bod beru určitě jako zisk.



Sestavy


FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - M. Málek [-] , M. Dočkal [-] , J. Neuvirth [-] , P. Ledvinka [-] (66. F. Kroutil [-] ) - A. Doležal [-] (45. P. Češík [-] ) , F. Tůma [-] , T. Kohout [-] , M. Běloušek [-] - L. Dvořák [-] , L. Benák [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - V. Haman [-] (45. J. Bleha [-] ) , D. Čekan [-] , F. Žáček [-] , J. Prokop [-] - T. Bláha [-] , M. Vodrážka [-] (88. M. Bárta [-] ) , M. Wallisch [-] , J. Zour [-] - M. Páša [-] , L. Kavka [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.