2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si doma poradila s posledními Jiřicemi


Branky


0

Zatímco Lípa proplouvá soutěží v relativně klidných vodách, Jiřice se mají co ohánět, aby zažehnaly hrozbu sestupu do nižší soutěže. V domácím prostředí však mančaft Lípy žádné překvapení nedopustil a ponechal si tři body pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V utkání Lípy s Jiřicemi bylo možné vidět mnoho nepřesností na obou stranách. Domácí Lípa si vytvořila několik příležitostí, avšak všechny byly zneškodněny buď brankovou konstrukcí, nebo jiřickým brankářem Krupičkou. V závěru první půle kopal za domácí tým Sláma rohový kop, nacentroval míč Kutlvašrovi na přední tyč a ten otevřel skóre.   Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první, bez větších šancí. Skóre se změnilo až s příchodem nového hráče na hřiště. Střídající Havel se stal druhým hráčem, který překonal nadvakrát brankáře Jiřic.      


Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Nebyli jsme na utkání úplně kompletní, chyběli nám tři hráči ze základní sestavy. První poločas byli domácí lepší, trefili několikrát tyč. My jsme sice měli taky nějaké šance, ale celkově bych řekl, že Lípa vyhrála zaslouženě a že o ty dva góly byli lepší.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , M. Špinar [-] , R. Sláma [-] - F. Šimek [-] , R. Souček [-] , M. Fejt [-] , J. Prokš [-] (84. J. Heppner [-] ) - M. Fejt [-] , M. Kříž [-] (72. J. Havel [-] )

SK Jiřice
M. Krupička [-] - A. Borovička [-] , M. Jirků [-] , J. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] - R. Čepl [-] , R. Šimůnek [-] , P. Příhoda [-] , D. Vincenc [-] - M. Sadský [-] , J. Hrůza [-] (62. M. Trnka [-] )

Hráči zápasu: P. Vašák - M. Sadský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.