4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Kavka sestřelil Lípu a budíkovští udělali výrazný krok k záchraně


Branky


8. L. Kavka , 14. L. Kavka , 45. L. Kavka , 64. T. Prokop - 66. L. Starý , 68. L. Starý
0

Sestupem ještě stále ohrožený Budíkov přivítal na svém hřišti tým Lípy, která má v jarní části sezóny velmi solidní formu. Budíkovští fotbalisté však před domácím publikem zabojovali a vítězstvím 4:2 udělali výrazný krok k záchraně v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut bylo aktivnější mužstvo domácího Budíkova. Během čtvrthodiny hry dokázali vstřelit hned dvě branky, když v 8. minutě otevřel skóre Kavka, který pohotově dorazil Kovářovu střelu. Zanedlouho nato tentýž hráč zvýšil na dvoubrankové vedení po centru Granta. Aktivní domácí si i nadále vypracovávali řadu příležitostí, které však již nedokázali přetavit v další gól. Ten přišel těsně před odchodem na poločasovou přestávku. Svůj hattrick stihl zkompletovat ještě v prvním poločase Lukáš Kavka.

 

Lípa se však nevzdala a do druhé půle zvýšila obrátky. Nicméně jejich snaha něco s utkáním udělat dostala tvrdý knockout v 64. minutě, kdy na rozdíl čtyř branek zvýšil Tomáš Prokop. Hosté z Lípy již stačili do konce utkání jen zkorigovat stav dvěma brankami Starého z 66. a 68. minuty. Zbytek utkání si Budíkov svojí pozornou obranou dokázal pohlídat a dojít tak k velmi cennému vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Chtěl bych celé mužstvo pochválit za perfektně odvedený výkon, především v prvním poločase. V první půli jsme mohli v několika šancích ještě zvýšit vedení, ale neproměnili jsme. Je to pro nás však velmi cenné vítězství.

TJ Sokol Lípa
Zdeněk Jungvirt, trenér Lípy: Utkání pro nás dopadlo špatně a prohráli jsme ho zaslouženě. Hráči k němu přistoupili nezodpovědně a nejspíš si mysleli, že se soupeř porazí sám. Soupeř je v prvním poločase vyvedl z omylu a my prohrávali 3:0. Takže jsme si prohru zasloužili po velmi špatném a netýmovém výkonu. Pochvalu si zaslouží snad jen brankář Vašák, který hasil za ostatní minely v brance.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Zet [-] , J. Zour [-] , T. Prokop [-] , V. Haman [-] (90. J. Bleha [-] ) - K. Grant [-] , M. Kovář [-] (85. M. Vodrážka [-] ) , D. Čekan [-] , F. Žáček [-] - L. Kavka [-] , M. Páša [-] (88. J. Novák [-] )

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - M. Kříž [-] , J. Havel [-] (46. L. Starý [-] ) , P. Souček [-] , J. Prokš [-] - M. Fejt [-] , R. Sláma [-]

ŽK: 27. J. Zour , 36. T. Prokop , 75. D. Čekan , 82. V. Haman - 27. J. Prokš , 64. M. Prokš , 85. M. Kříž .
Hráči zápasu: J. Zour , L. Kavka - P. Vašák .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.