Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř B porazila Lučici a upevnila svoji pozici na druhém místě


Branky


0

Chotěbořská rezerva, která drží sérii čtyř vítězství v řadě, přivítala na své půdě sestupující Lučici. Juniorka Chotěboře potvrdila roli favorita utkání a pohodlně zvítězila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lučice nastoupila do utkání se vší vervou, jelikož před sebou měla vidinu alespoň teoretické naděje na záchranu. V úvodu si vypracovali několik náznaků šancí, ale žádnou z nich nedokázali přetavit ve vedoucí branku. V 18. minutě zase neproměnil tutovku domácí Češík. Hra se v těchto minutách vyrovnala, Chotěboř držela míč na svých kopačkách a snažila se kombinovat. Ve 30. minutě se domácí poprvé prosadili, trefil se Hlaváček.

 

 

Deset minut po vstupu do druhého dějjství to bylo již o dvě branky. Tentokrát se prosadil Čapek. Když o jedenáct minut později zvýšil Běloušek na rozdíl tří branek, bylo jasné, že utkání je rozhodnuto. Hosté sice okamžitě v 78. minutě snížili na 3:1, ale to bylo vše, na co se v utkání zmohli a z Chotěboře tak odjeli s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Jiří Turek, trenér Chotěboře B: V hodně oslabené sestavě, kdy nám chyběli tři důležití hráči základní sestavy, jsme utkání podle mě zvládli.

TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér Lučice: Hráli jsme prakticky nejlepší zápas za tu krátkou dobu, co jsem tady. Soupeř byl kvalitní, technický a my jsme mu byli rovnocenným protivníkem. Bohužel jsme opět neproměňovali svoje brankové příležitosti. Když se nedávají góly, tak se nemůže vyhrát. Ovšem musím kluky pochválit za předvedený výkon, protože všichni zahráli velmi dobře. Myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát.



Sestavy


FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - P. Ledvinka [-] , D. Čapek [-] , M. Dočkal [-] , M. Málek [-] - F. Tůma [-] (45. F. Kroutil [-] ) , M. Běloušek [-] , T. Kohout [-] , J. Hlaváček [-] - P. Turek [-] (55. . Pelikán [-] ) , P. Češík [-] (75. J. Hajšman [-] )

TJ Sokol Lučice
J. Šimánek [-] - J. Pavlík [-] , P. Nechvátal [-] , Z. Pecha [-] , J. Doležal [-] (80. L. Kreuz [-] ) - J. Kolář [-] , F. Jonáš [-] (45. . Colka [-] ) , T. Teplan [-] , J. Vaňkát [-] (75. J. Herman [-] ) - P. Blažek [-] , R. Provazník [-]

ŽK: 65. J. Herman .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.