Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa získala v utkání s Humpolcem B cenný bod


Branky


0

Lípa přivítala tuto neděli fotbalisty z Humpolce. Diváci se dočkali celkem tří branek na obou stranách. Favorizovaný Humpolec tedy nezvítězil a Lípa získala cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí šťastně. Ve 14. minutě se Lípa po střele Pavla Součka ujala vedení. Domácí byli ve hře zpočátku aktivnější a soupeře tlačili. Dostávali se i do větších šancí, které však zlikvidoval brankář Humpolce B Brávek. Další branky se diváci v první půli již nedočkali.

 

 

Druhý poločas se hrál ve vlažnějším tempu a domácím začaly docházet síly, čehož využili hosté z Humpolce, kteří byli ve druhé půli více aktivní. To se projevilo také dvěma brankami, kdy první z nich vstřelil v 56. minutě Šilpoch a druhou v 64. minutě Prokop. Hosté se tak dostali do vedení, avšak ne na dlouho. Domácím se podařilo již o dvě minuty později vyrovnat, kdy se v 66. minutě prosadil domácí hráč Starý. Do konce zápasu padly ještě další dvě branky, každá na straně jednoho týmu. Utkání tak skončilo remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Zdeněk Jungwirt, trenér Lípy: Pro nás určitě cenný bod, který byl hodně vybojovaný. Za remízu jsme určitě rádi.

AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Kombinačně jsme měli v utkání navrch, ovšem nedokázali jsme proměnit mnoho vyložených příležitostí. Celkový výkon byl dobrý, udělali jsme pár chyb v obraně, ale neproměňujeme šance.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , R. Souček [-] , F. Šimek [-] - P. Souček [-] (66. S. Böhm [-] ) , J. Havel [-] (86. J. Kutlvašr [-] ) , L. Starý [-] , R. Sláma [-] (89. J. Heppner [-] ) - M. Fejt [-] , M. Kříž [-]

AFC Humpolec B
V. Brávek [-] - M. Metál [-] , J. Málek [-] , F. Kubíček [-] , A. Beránek [-] - J. Žatečka [-] , M. Šilpoch [-] , T. Doležal [-] , D. Kříženecký [-] - Z. Štěpán [-] (46. O. Tomovič [-] ) , J. Prokop [-]

ŽK: 34. L. Starý , 41. R. Sláma , 57. M. Fejt - 35. Z. Štěpán , 40. J. Žatečka , 57. J. Prokop .
Hráči zápasu: P. Souček , M. Kříž - J. Prokop , F. Kubíček .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.