Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Chotěboře porazila poslední Jiřice vysoko 6:0


Branky


0

Beznadějně poslední Jiřice zavítaly na víkendové utkání 25. kola I. B třídy sk. A na hřiště favorizované juniorky Chotěboře. Za parného počasí a při nevelkém tempu zvládla utkání lépe chotěbořská rezerva, která Jiřicím dokázala nasázet hned šest branek a alespoň do neděle se dostala na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání potvrzovala juniorka Chotěboře roli favorita utkání. Do prvních šancí se postupně dostali domácí Kohout a Dočkal, ani jeden však nedokázal propasírovat míč za záda brankáře hostí. Ve 13. minutě už se měnilo skóre. Krédl prošivší do pokutové území hostů byl nedovoleně zastaven a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekutorem se stal Jakub Neuvirth a nezaváhal. Ve 36. minutě po hezké kombinaci Odvářky a Krédla šli domácí do dvoubrankového vedení.

Ve zbytku utkání dokázala chotěbořská juniorka přidat Jiřicím ještě čtyři branky a výsledné skóre se tak zastavilo na čísle šest.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Jiří Turek, trenér Chotěboře B: I když jsme byli bez čtyř klíčových hráčů ze základní sestavy, tak si myslím, že jsme utkání bez problému vyhráli. Jiřice neměli za zápas prakticky ani jednu střelu.

SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Bylo to utkání s vlažným tempem, protože ani jednomu týmu o nic nešlo. My jsme měli nějaké zranění a sezonu zkrátka tak nějak dohráváme. Chotěboř byla skutečně o třídu lepší.



Sestavy


FC Chotěboř B
T. Dobrovolný [-] - P. Ledvinka [-] , D. Čapek [-] , R. Fiala [-] , M. Málek [-] (57. P. Turek [-] ) - M. Pospíšil [-] (76. F. Kroutil [-] ) , M. Dočkal [-] , J. Neuvirth [-] , T. Kohout [-] - M. Odvářka [-] (64. . Pelikán [-] ) , P. Krédl [-]

SK Jiřice
M. Krupička [-] - J. Jůzl [-] , F. Jiřík [-] , J. Vincenc [-] , L. Nesporý [-] - Z. Čermák [-] (64. M. Jirků [-] ) , M. Novák [-] , J. Hrůza [-] (82. M. Horký [-] ) , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] , M. Sadský [-]

ŽK: 76. M. Sadský .
Hráči zápasu: J. Neuvirth , P. Krédl - M. Sadský , J. Vincenc .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.