1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč nad Sázavou nezaváhala ani v posledním utkání a porazila Mírovku


Branky


0

Na hřiště Mírovky přijel odehrát závěrečné 26. kolo předčasný vítěz soutěže Ledeč nad Sázavou. Favorizoavní hosté nedokázali v úvodu utkání proměnit několik slibných brankovývh příležitostí, za což je potrestali domácí po třiceti minutách hry. Do druhé půle však hosté nastoupili v jiném rozestavení a na hřiště se vrátil onen neporazitelný válec, který v jarní části sezony ztratil body pouze v jediném utkání. Ledečtí ve druhém dějství dali Mírovce tři branky a zaokrouhlili tak počet vstřelených branek za sezonu na úctyhodnou stovku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil aktivněji lídr soutěže, nicméně všechny brankové příležitosti, ktekré si hosté vypracovali, skončily mimo Beděrovu bránu. A tak se po půlhodině hry radovali domácí, když se prosadil Lacina. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo hůře favoritovi z Ledče nad Sázavou.

 

Do druhého dějství nastoupila Ledeč v jiném rozestavení. Na hrot k útočníkům Voplakalovi a Trpišovskému se postavil také stoper Prchal. To se ukázalo jako skutečný trenérský majstrštyk, protože Prchal se po deseti minutách na hřišti prosadil a vyrovnal na 1:1. Branka ledečské fotbalisty znovu nastartovala a už o tři minuty později dostal Trpišovský hosty do vedení. Výhru favorizovaného vítěze I. B třídy zajistil v 75. minutě starší z bratrů Pešků Petr. 



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér Ledče nad Sázavou: Dnes se hrálo ve velmi zdařilém tempu a bylo znát, že ani jednomu týmu již o nic nejde. První branku se bohužel podařilo dát domácím, ale naštěstí jsme dokázali vyrovnat a poté ještě přidat dvě hezké branky.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - P. Heřmánek [-] , M. Martínek [-] , D. Dvořák [-] (70. I. Pylypenko [-] ) , P. Rázl [-] - P. Dvořák [-] , J. Mejstřík [-] (79. F. Hejkal [-] ) , M. Lacina [-] , M. Netopilík [-] - L. Semelka [-] , P. Lacina [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , J. Pešek [-] (46. J. Staníček [-] ) , D. Prchal [-] , F. Gramer [-] - J. Gramer [-] , M. Nepovím [-] , M. Toula [-] , R. Kuja [-] (77. M. Turek [-] ) - J. Voplakal [-] (61. S. Bezděk [-] ) , M. Trpišovský [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.