1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:


Branky


2

V neděli 29. května bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 19. kola okresního přeboru mezi místním béčkem a jedenáctkou Vícova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 První poločas byl herně vyrovnaný. Padl v něm pouze jediný gól, a jak se nakonec ukázalo, byl to gól vítězný. V 45. minutě pronikl z pozice levého křídla do velkého vápna Berčák a jeho střelu si brankář Vícova Vrabec nasměroval rukama ke spojnici břevna a tyče - 1:0. Průběh druhého poločasu  se odehrával v podobném duchu jako ten první. V 65. minutě napálili domácí hráči míč do břevna. Chvíli na to se po rohovém kopu neprosadil v dobré šanci Žáček. Hosté sice často zlobili domácí obranu, ovšem koncovka jim příliš nevycházela. Nejblíže vyrovnání měli až v 86. minutě, kdy střídající Zdobina nebezpečně vystřelil. Brankář Pokorný míč směřující do šibenice vyrazil na roh. Béčko Určic se tak na vítězství nadřelo více než se očekávalo, ale body zůstaly doma.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Mlčoch [-] - J. Hanzelka [-] , P. Vodák [-] - M. Bureš [-] , M. Šnajdr [-] (89. F. Pavlů [-] ) , M. Grulich [-] , R. Berčák [-] (52. K. Žáček [-] ) , T. Ježek [-] (60. P. Pospíšil [-] ) , J. Kadlec [-] (46. P. Muzikář [-] ) , D. Střebský [-] (73. D. Sosík [-] )

Sokol Vicov
P. Brabec [-] - T. Světlík [-] , T. Humpolíček [-] , R. Chytil [-] - M. Šobr [-] , V. Vávra [-] - D. Bartoš [-] (83. R. Zdobina [-] ) , P. Pliska [-] (78. J. Zapletal [-] ) , A. Tesařík [-] , J. Ježek [-] - J. Bartlík [-]

ŽK: 84. D. Sosík - 14. D. Bartoš , 70. J. Ježek , 83. V. Vávra .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VRÁŽEL Václav - WEISER Luděk, NAKLÁDAL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů