Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 10:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní mistr v Polné klopítl


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání velkým náporem. Již v 5. minutě musel Kopeček zasahovat proti střele Koukala. O tři minuty později se však dostal míč k Dvořáčkovi, který poslal hlavou míč k tyči a vstřelil první gól utkání. Až do konce poločasu byl jasně lepší tým z Polné, který si vytvořil ještě několik velmi dobrých příležitostí, ale nechal vždy vyniknout brankáře Kopečka.

Ve druhém poločase se hra otočila. Polná se zatáhla a snažila se o udržení těsného vedení, hosté vrhli vše do útoku. Obrana domácích fungovala poměrně spolehlivě, a tak dlouho odolávala náporu soupeře.  V  73. minutě se však postavil Krejča k rozehrání přímého kopu, jeho střelu lehce tečoval František Kříž, čímž vyrovnal. Hosté po vyrovnání přestali hrát a to se jim vymstilo. V 88. minutě rozhodl Reiterman o výhře domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek: "Jsme velmi, velmi spokojení. Kluci hráli přesně to, co jsme si v kabině řekli. Takticky, týmově velmi dobře zvládnutý zápas."

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus: "V prvním poločase jsme měli pod kontrolou míč, ale inkasovali jsme po zbytečné chybě. V druhém poločase jsme začali hrát lépe, více jsme se pohybovali. Neproměnili jsme však několik tutovek a soupeř to na konci zápasu ze standartní situace potrestal."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , T. Reiterman [-] , M. Zamazal [-] , P. Barák [-] - D. Macko [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (68. M. Brnický [-] ) , M. Špendlíček [-] , P. Takács [-] - V. Koukal [-] (71. M. Kolman [-] )

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Čurda [-] , M. Borkovec [-] , Š. Tobolka [-] , J. Kincl [-] - L. Morkus [-] , Z. Koutný [-] , S. Křivánek [-] , T. Krejča [-] - J. Kříž [-] (77. M. Máca [-] ) , F. Kříž [-]

Místo: Stáj. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.