1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice překvapily Chotěboř


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Chotěboři na umělé trávě se hrálo tvrdě a nepřesně. V 16. minutě dobře zakombinoval Hanousek s Odvářkou, druhý jmenovaný nahrál Kaplanovi, ale ten v tutové šanci nedal. Moravské Budějovice se ve 41. minutě dostali do vedení, kdy penaltu proměnil Šplíchal. Domací však bleksově vyrovnali, střelcem byl Kaplan.

Druhý poločas se hrálo opět velmi nepřeně, Chotěboř měla mírně navrch, ale gól dát nedokázala. To Moravské Budějovice mají na góly Josefa Šplíchala, který dal v 54. minutě už svůj čtvrtý jadní gól a zápas rozhodl.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural: "Podali jsme lepší výkon než ve Světlé, soupeř jen bránil. S výkonem jsem spokojený, s výsledkem logiocky ne."




Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - L. Filipský [-] , T. Hromádka [-] , M. Čáp [-] - J. Hlaváček [-] , M. Koutný [-] , O. Bělovský [-] (83. J. Šimoňák [-] ) , M. Somerauer [-] - J. Kaplan [-] , P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - V. Novotný [-] (81. D. Šibor [-] ) , K. Busta [-] , O. Busta [-] , R. Švanda [-] - V. Dušek [-] , T. Kopeček [-] , L. Veselý [-] , M. Máca [-] (88. P. Benda [-] ) - J. Šplíchal [-] , M. Pařízek [-] (84. P. Šťastný [-] )

ČK: 64. M. Koutný .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.