1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec potvrdil roli favorita


Branky


0

V dohrávce 18. kola kola přivítali Okříšky favorita z Humpolce. Okříšky na jaře ještě nevyhrály a jen 6 bodů je dělí od sestupového pásma. Jenže Humpolec na jaře formu má, a po třech jarních výhrách a zaváhání lídrů soutěže mocně dotahuje na čelo tabulky. Humpolec si zaslouženou výhru nakonec z Okříšek opravdu odvezl a po čtyřech jarních kolech si vytvořil dobrou výchozí pozici k útoku na samotné čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku uktání tvořil tempo hry Humpolec. Domácí se spoléhali na standartní situace, ale ty bezpečně kryl humpolecký brankář. Jednu z mála domácích šancí šancí zazdil Molák. Humpolec šel zaslouženě do vedení až ve 45. minutě, když se trefil Pikl.

Gól do šatny domácí nepoložil, po přestávce bojovali, Humpolec naopak trochu polevil a to vedlo v 58. minutě k vyrovnání Svobodou. Ten se trefil po rohovém kopu Tůmy. Trenérovi Humpolce Kubíkovi vyšlo střídání. V 59. minutě nasadil Skryju a tento hráč strhl v 66. minutě vedení na stranu Humpolce. Humpolec v této fázi přidal, byl důraznější a do konce utkání už otěže zápasu nepustil. Okříšky mohly vyrovnat po standartní situaci, Tůma však z volného přímého kopu trefil jen tyč. V 70. minutě bylo rozhodnuto. Po faulu Tekala se kopala penalta a Jeřábek zvýšil na 3:1 pro Humpolec.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] (85. T. Binka [-] ) , V. Voda [-] , J. Tekal [-] , J. Jůza [-] - L. Rampír [-] (46. D. Svoboda [-] ) , R. Tůma [-] , T. Dočkal [-] , P. Molák [-] (61. V. Bastl [-] ) - P. Dubský [-] , M. Kotrba [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , J. Málek [-] (59. J. Skryja [-] ) , P. Honzárek [-] - T. Kopic [-] (80. M. Podoba [-] ) , J. Kalivoda [-] , T. Jeřábek [-] , J. Pikl [-] - R. Dalík [-] , T. Pícha [-]

Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.