1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelným gólem rozhodl v závěru Málek


Branky


0

Ždírec prohrál i druhé utkání o čelo tabulky a nechal se oběma soupeři přeskočit. Tentokrát se už asi všichni chystali do kabin, přemýšleli, co znamená pro oba týmy remíza, když Jan Málek, který byl na hřišti čtyři minuty, rozhodl. Anglický týden skončí až o víkendu, ale už nyní je jasné, že pořádně zamíchá s postupovými ambicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ždírec byl v úvodu utkání lepším týmem, ale převaha nevyústila v žádnou vyloženou šanci, jen v několi krohových kopů. Humpolec do 20. minuty srovnal hru a měl více vyložených příležitostí. Dobře z voleje střílel Pícha, ale Pometlo se překvapit nenechal, Jeřábkova rána mířila doprostřed branky. Poté střílel Čalkovský z volného přímého kopu a jeho střela jen těsně minula roh branky.

Ve druhém poločase šancí ubylo, hrálo se mezi vápny. Oba týmy se soustředěly na defenzívu a útočné kreativity bylo pomálu. Fotbal rozhýbalo až vyloučení Kopice. Ždírec přidal, do dvou dobrých šancí se dostal Pátek, ale branku ani jednou netrefil. Velmi dobrou šanci měl Novotný, ale toho vychytal Kříž. V 86. minutě přišel na hřiště Málek. Z taktického střídaní byl nakoenc žolík. V 90. minutě už končil zápas, Málek nakopl míč na branku Ždírce a k překvapení všech skončil míč za zády chybujícího Pometla.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , T. Pícha [-] , P. Honzárek [-] - T. Kopic [-] , J. Kalivoda [-] (74. M. Podoba [-] ) , T. Jeřábek [-] , J. Pikl [-] - M. Kratochvíl [-] , R. Dalík [-] (86. J. Málek [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - M. Kysilko [-] , R. Kolouch [-] , P. Čalkovský [-] , M. Votava [-] - P. Pátek [-] , P. Novotný [-] , J. Smejkal [-] , J. Fikar [-] (75. J. Zahradník [-] ) - L. Mrázek [-] , P. Klimeš [-]

ČK: 77. T. Kopic .
Hráči zápasu: D. Procházka , P. Honzárek - R. Kolouch .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.