1:2
(0:1)
29. M. Langpaul (vl.)
54. P. Rázl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


68. M. Doležal - 29. M. Langpaul (vl.) , 54. P. Rázl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápí koncovka a na to doplatili i v utkání proti rezervě Mírovky. V prvním poločase měli několik šancí, ale ani jednu z nich neproměnili a navíc si Lanpaul dal vlastní branku. Po změně stran sice byl Pohled B lepším týmem, ale paradoxně inkasoval podruhé. Nakonec se mu podařilo alespoň snížit, ale to bylo z jeho strany vše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled B
Lukáš Šikner (trenér, Pohled B): "Koncovka nás trápí už dvacet let. Měli jsme tři čtyři šance, ale nedali jsme je a tak nás soupeř potrestal. Nemáme bohužel klasického útočníka, který by rozhodl zápas."




Sestavy


TJ Sokol Pohled B
J. Růžička [-] - M. Krpálek [-] , M. Langpaul [-] , J. Žeguc [-] , J. Hejkal [-] - O. Mach [-] , M. Doležal [-] , P. Jirásek [-] , L. Kounek [-] - L. Šikner [-] , P. Pokorný [-]

TJ Sokol Mírovka B
P. Heřmánek [-] - M. Fišer [-] , J. Bouchner [-] , P. Rázl [-] - J. Tauber [-] , M. Netopilík [-] , I. Pylypenko [-] - J. Rásl [-] , M. Novotný [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.