Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou z Hrotovic výhru


Branky


16

Výčapy si výhrou v Hrotovicích upevnili postavení v první polovině tabulky, naopak Hrotovice budou muset tvrdě zabojovat o záchranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím nepomohla ani rychlá branka

Hrotovice potřebují nutně sbírat body a velká šance byla v zápase proti Výčapům, které se pohybují ve středu tabulky. Hrotovice dokonce dokázaly ve Výčapech na podzim zvítězit. Ani se pořádně aktéři zápasu nerozkoukali a již rozhodčí nařídil sporný pokutový kop ve prospěch domácích, kteří šli ve 2. minutě do vedení, když se penaltový pokus zastavil o tyč, ale následná dorážka Marka Růžičky skončila v síti Lukáše Krátkého, pro kterého to měl být poslední zápas v jeho kariéře. Hosté se nabudili však ke zlepšenému výkonu a ve 13. minutě také oni zahrávali pokutový kop, který proměnil Lukáš Jeleček, který svým gólem vyrovnal na 1:1.  Ve 27. minutě otočil skóre nejmladší hostující hráč na hřišti Martin Semerád a bylo to 1:2. Ve 36. minutě pak navíc poslal domácí tým do deseti naopak nejstarší hráč zápasu Vítězslav Růžička.

Hosté skóre navýšili

Po změně stran hostující tým kontroloval průběh zápasu a v závěru utkání ještě své vedení navyšoval. O to se hlavně postaral dvěma góly z 81. a 88. minuty David Matoušek a Výčapy si tak odvezly z Hrotovic výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Votava Libor, vedoucí: Hráli jsme s několika hráči za fotbalovým zenitem, přesto je musím pochválit. Utkání se příliš nepodařilo panu rozhodčímu.

Sokol Výčapy
Jeleček Lukáš, hráč: Začátek zápasu ovlivnila sporně nařízená penalta, po které šli domácí do vedení. Potom jsme přebrali otěže zápasu my a po otočení výsledku jsme již zápas kontrolovali.



Sestavy


Sokol Hrotovice
M. Růžička [-] - M. Horák [-] - M. Blatný [-] , T. Hadraba [-] , T. Novotný [-] - E. Pokorný [-] , J. Mezírek [-] , V. Růžička [-] , M. Růžička [-] , J. Kučera [-] , J. Novák [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (80. ) , L. Kašpárek [-] , L. Loucký [-] (40. T. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , J. Dolák [-]

Hráči zápasu: L. Krátký .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZAL Vlastimil, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: remíza

ŠikovnÍ hráči v Hrotovicích a remízoví králové z Výčap-dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza