Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl nasázel Rozsochatci bůra


10

Zkušený tým z Antonínova Dolu v poslední kole prohrál proti Habrům, když nedokázal vstřelit branku. Teď si vše vynahradil, když jich nasázel pět domácímu Rozsochatci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichánek zaznamenal hattrick

18. kolo nabídlo takřka generační souboj dvou týmů - Rozsochatce s průměrným věkem sestavy necelých 24 let a Antonínova Dolu s průměrným věkem necelých 38 let! Rozdíl 14 let! Úvod utkání patřil domácím, velké šance Bílka a Jelínka gólem neskončily a další nadějné akce se nepodařilo domácím borcům správně vyřešit. A proto přišlo potrestání v podání hostů z Antonínova Dolu, kteří v 15. minutě využili zaváhání domácí obrany a šli zásluhou Libora Krejčího do vedení - 0:1. O šest minut později načal svůj koncert Zdeněk Tichánek, který zvýšil na 0:2.  Ve 26. minutě u rohového praporku dokázal obrat hostujícího obránce Pelikán přihrál do vápna Danu Dundáčkovi a ten se nemýlil střelou na zadní tyč - sníženo na 1:2. Hned o pět minut později zakončili pěknou akci hosté a nedali domácímu brankáři šanci a opět u toho byl Zdeněk Tichánek -  1:3. Ve 45. minutě se k přímému kopu postavil opět hostující Zdeněk Tichánek a nádhernou střelou zvýšil na 1:4 a během necelých pětadvaceti minut dokonal svůj hattrick.

Domácí se zlepšili, ale dohnat náskok se nepodařilo

Do druhého poločasu domácí zlepšili hru, obránci začali včas dostupovat soupeře. Domácí se začali dostávat do šancí, ale M. Vencovi se nepodařilo zakončit jak by si představoval. V 61. minutě zvýšili hosté na 1:5, kdy zakončil brejk po pravé straně Michal Kříž. Domácím už se jen podařilo snížit pěknou střelou kapitána Dana Dundáčka, který přidal svůj druhý gól v zápase. Značně starší sestava Antonínova Dolu tak i díky svým zkušenostem zvítězila v Rozsochatci 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec
Jakub Fiala, trenér: Bylo to velice těžké utkání, většinu hry soupeř dominoval na balónu a dostával naší obranu do těžkých situací a my jsme přestali k soupeřům včas přistupovat. Díky tomu jsme jim jejich akce usnadnili. Škoda, že se nám nepodařili proměnit nadějné akce mohli jsme zápas zdramatizovat. Hosté předvedli, že jsou zkušený a velice kvalitní tým a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec
P. Štěpán [-] (46. J. Špilka [-] ) - M. Venc [-] , D. Pelikán [-] , J. Jelínek [-] (56. L. Chlubný [-] ) , J. Bílek [-] , L. Plodík [-] , D. Dundáček [-] , D. Meloun [-] , V. Brož [-] , R. Venc [-] , P. Dundáček [-] (55. J. Krédl [-] )

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanusek [-] - D. Všohájek [-] , V. Čurda [-] , L. Pirožek [-] (60. L. Zdarsa [-] ) - Z. Tichánek [-] , M. Kříž [-] , Z. Duba [-] (75. L. Kovačík [-] ) , P. Vorálek [-] , L. Slavík [-] - F. Gavallér [-] , L. Krejčí [-]

Hráči zápasu: D. Dundáček - Z. Tichánek .
Místo: Rozsochatec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sýkora Tomáš - HOSPODKA Jakub, PEŘINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Z tohoto hřiště se body budou vozit těžko. Domácí zvítězí.

Tip: remíza

Bude to vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích