Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov si poradil s Hartvíkovicemi


Branky


24

V boji o to, kdo se posune do středu tabulky, se lépe vedlo domácímu Bohdalovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Zápas v Bohdalově byl důležitý pro oba týmy, které by si ziskem třech bodů téměř definitvně zajistli záchranu. V bráně domácích při Mundokově absenci nastoupil asistent trenéra Radim Pokorný.

 

Bohdalov mohl otevřít účet zápasu už ve 2. minutě, ale Koukal ve vyložené šanci selhal a přestřelil hostující bránu. Domácí se snažili útočit, ale jejich snahu často končila nepřesným zakončením nebo zahráváním rohových kopů, které nic nepřinesly. Změnu skóre přinesla až 36. minuta, kdy se David Kopuletý odhodlal k centru do vápna a míč si domácí brankář nešťastně srazil za svá záda - 0:1. Do kabin se však šlo za vyrovnaného stavu. Ve 42. minutě se k odraženému míči dostal Tomáš Doležal a tvrdou střelou překonal Chalupu - 1:1.

Domácí ve druhém poločase rozhodli

Rozhodující moment zápasu přišel po hodině hry. Tomáš Doležal odcentroval a hostující brankář Petr Chalupa si jeho prudký centr srazil za svá záda - 2:1. To s hosty otřáslo a domácí byli od této chvíle lepším týmem. Hostům jakoby začaly docházet síly. Klid na domácí kopačky přinesl v 75. minutě Koukal, který se po individuální akci dostal před Chalupu a toho nekompromisně propálil - 3:1. Tímto výsledkem také zápas skončil a Bohdalov o bod přeskočil svého nedělního soupeře.

 

Bohdalov v příštím kole jede do Velkého Beranova. Hartvíkovice hrají na domácím hřišti s Rantířovem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Hartvíkovice odehrály dobrý zápas a nás to stálo hodně sil. Hosté byli silní ve středu hřiště, ale chyběla jim kvalita ve finální fázi. V té se nám vedlo lépe a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Velké rozčarování, pro nás to byl důležitý zápas, jsem hlavně zklamán ze snahy některých hráčů, kdy zápas doslova odflákli! Když se nedaří, to se dá pochopit, ale když se na to takhle někdo vys...., když se bojuje o záchranu, tak to potom mrzí o to víc. Domácí měli snahu a chuť a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Jaroš [-] , A. Fabík [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] (75. V. Pokorný [-] ) , T. Doležal [-] - R. Henzl [-] (82. F. Boháček [-] ) , V. Koukal [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] (81. J. Křehlík [-] ) , M. Kafka [-] (72. M. Malý [-] ) , M. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] - M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] (12. M. Outulný [-] ) - J. Sýkora [-] -

ŽK: 56. P. Jaroš , 57. A. Fabík , 73. V. Koukal , 86. T. Doležal - 23. J. Sýkora , 34. M. Kafka .
Hráči zápasu: T. Doležal , V. Koukal .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - BULA Nikola, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice mě svým výkonem (proti nám) neoslnily a v Bohdalově se body těžko získávají. Body zůstanou doma.