0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves konečně zabrala na venkovním hříšti


Branky


0

Do Obrataně přijelo mužstvo Horní Vsi, kterému se nedaří na venkovních hřištích. Dnešní zápas však ukázal pravý opak, hosté byli lepším týmem a po zásluze si odvážejí vítězství 3:0. Blýskl se obzvlášť Daniel Fanta, který vstřelil dvě branky. Obrataňské "béčko" na jaře ještě nezvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ideální fotbalové počasí vyhovovalo spíše hostům. Domácí dělali zbytečné chyby, čehož hráči Horní Vsi dokázali využít. Hned v osmé minutě šla Horní Ves do vedení. Po pěkné akci se prosadil Fanta. Obrataň se dostala po několika minutách do vyložené šance, ale mladík Fišer si nedokázal se šancí poradit a poločas tak skončil 0:1. O přestávce došlo v týmu Obrataně ke dvou výrazným změnám, staženi byli oba krajní beci a očekával se tlak domácích. Obrataň se však do žádné „loženky“ již nedostala a navíc hosté přidali další dva góly, po rychlých brejcích do rozhozené obrany domácích. Horní Ves si tak odváží tři body po jasné výhře 3:0 a nutno dodat, že zaslouženě. Jejich klidný výkon a přesná muška jim dnes zajistili vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
Miroslav Holub, trenér Obrataně B: Dneska to nebyl náš den. Poslední dobou se nám příliš nedaří. Musíme už s tím začít něco dělat.

SK Horní Ves
Pavel Hečska, vedoucí Horní Vsi: Hráli jsme celý zápas to, co jsme potřebovali. Na Obrataň to v pohodě stačilo a myslím, že si odvážíme zasloužený 3 body.



Sestavy


SK Obrataň B
F. Vilímek [-] - P. Podsklan [-] (46. P. Opletal [-] ) , A. Pařil [-] , M. Vesecký [-] , J. Zíka [-] (46. P. Kudrnáč [-] ) - P. Fišer [-] , L. Polanecký [-] , R. Flígr [-] - M. Plášil [-] (70. T. Cudlín [-] ) , M. Buček [-] , M. Vlach [-]

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - V. Řepka [-] , J. Bělohlávek [-] , M. Skokan [-] , T. Kubů [-] - D. Fanta [-] , L. Červený [-] , I. Glejtek [-] , T. Pinkas [-] - R. Makovička [-] , M. Brada [-]

Hráči zápasu: M. Vlach , F. Vilímek - J. Zadák , D. Fanta .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.