0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězné tažení Fulneku pokračuje


Branky


0

Po dlouhé zimní přestávce bylo na programu 17. kolo 1.B třídy sk. D., kdy do Fryčovic přijelo zatím neporažené mužstvo z Fulneku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo opatrně

Fulnecký tým posílen o zkušeného Karla Krásu (přestup z TJ Vítkov) v základní sestavě, začal utkání opatrně. Během prvních dvaceti minut se hra odehrávala převážně ve středu hřiště. Za zmínku tak stojí jen průnik Houfka na levé straně zakončený slabou střelou mimo bránu soupeře a individuální akce Černína středem hřiště. 

Změnu skóre a zároveň první jarní branku přinesla 32.min - Ďurica zpracoval krásnou přihrávku hrajícího trenéra Kováře a ještě krásněji přeloboval marně vybíhajícího domácího gólmana 0:1. 

Po této inkasované brance začali vystrkovat růžky i domácí fotbalisté vedené zkušenou bratrskou dvojicí Kadlčáků. Asi v největší šanci domácích v utkání, selhal jejich útočník, který se po chytře zahrané standartní situací právě Zdeňkem Kadlčákem ocitl v tváří v tvář fulneckému brankáři Rozsypalovi. Ten předvedl skvělý zákrok a gólovou akci domácích zneškodnil. Opět tak prokázal jak je pro hostující mužstvo důležitý!

Už se zdálo, že se  do šaten půjde s jednogólovým náskokem, ale na konci prvního poločasu dohrával  kapitán hostů Honza Šesták svou individuální akci s domácím brankářem, ten ve snaze napravit své zaváhání zasáhl jeho nohu a hlavní rozhodčí nemohl rozhodnout jinak než nařídit pokutový kop. Nabídnutou možnost zahrával sám faulovaný a nedal domácímu gólmanovi šanci 0:2.

Fulnek zasloužené získal další 3 body

Ve druhém poločase se domácí tým snažil s výsledkem něco udělat, ale to se jim nedařilo diky koncetrovanému výkonu fulneckých. Naopak byli  to právě hosté, kteří podnikali jeden průnik za druhým. Běžela 66.min střídající posila týmu Jaromír Krása (přestup z FC Hvozd) přihrál Honzovi Šestákovi a ten do odkryté brány přidal svou druhou branku v utkání 0:3.

O chvíli později domácí hráč obstřeloval z hranice šestnáctky fulneckého Martina Rozsypala, ale k jeho smůle zasáhl jak pravou tak i levou tyč.

Jak je asi již fulneckým zvykem tak vždy za rozhodnutého stavu dostávají příležitost všichni střídající hráči. Tečku za utkáním udělal střídající Štefek. V 86. min si Vasil (přezdívaný po svém otci) zkušeně naskočil na krásný centr Jaromíra Krásy a hlavou nedal domácímu gólmanovi šanci 0:4.

Fulnecký tým si tak připsal další důležité 3 body do tabulky. 

 

Zdroj: Krása Radim, Fotbal Fulnek



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: “Začátek zápasu byl z obou stran vyrovnaný. Moc pohledný fotbal se nehrál. Vázla nám rozehrávka a kombinačně jsme se nedokázali prosadit. Až ke konci poločasu kdy dal branku Peťa Ďurica po pěkném centru za obranu od Michala Kováře. Zlom v utkání nastal když nás dvakrát v závěru první půle podržel gólman Martin Rozsypal a následně na to přidal druhou branku Honza Šesták z jasně nařízené penalty. Začátek druhého poločasu nás domácí přehrávali. Tlak jsme nakonec přečkali, přidali jsme ještě dvě branky a utkání už jsme si pohlídali. Chtěl bych klukům poděkovat za to že jsme se dali dohromady jak zdravotně tak fotbalově. Protože příprava nedopadla dle naších představ. Ještě nemáme nic vyhráno a musíme se připravit na další zápas kdy nás v sobotu čeká celek z Hukvald”. Děkujeme fanouškům, že vážili tak dlouhou cestu a přijeli nás povzbudit! Moc si toho vážíme



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - L. Staněk [-] , A. Georgiovský [-] (77. P. Kobylák [-] ) , J. Grygar [-] , F. Volný [-] , A. Žídek [-] , Z. Kadlčák [-] , L. Jasanský [-] (46. P. Janek [-] ) , F. Kadlčák [-] , M. Šlosar [-] (81. R. Řezáč [-] ) , A. Holub [-] (46. P. Valík [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , K. Krása [-] , V. Lachký [-] (83. L. Kocún [-] ) , R. Krása [-] - J. Černín [-] , M. Kovář [-] (70. O. Murin [-] ) , L. Vašina [-] (77. P. Jurča [-] ) , M. Houfek [-] (61. J. Krása [-] ) - P. Ďurica [-] , J. Šesták [-] (79. J. Štefek [-] )

ŽK: 43. A. Holub , 45. F. Kadlčák - 72. O. Murin , 84. M. Houfek , 89. D. Mrkvica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HNILA Martin - HYKL Dominik, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.