3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka si připsala důležité body


Branky


35

V souboji dvou namočených celků se radovala Dolní Rožínka, která zdolala Osovou Bítýšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Za slunečného počasí s občasným větrem přivítala Dolní Rožínka Osovou Bitýšku. Hned v 5. minutě po hraniční ofsajdové situaci po hlavičce Bílka zakončil do prázdné branky Bartoněk. Po první brance docházelo k mnoha nepřesnostem a hra pro oko diváka nebyla moc líbivá. Zajímavá byla snad jenom situace, když šel Jiří Bílek sám na branku hostí, ale zakončil pouze do rukou brankáře. Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za stavu 1:0 pro domácí, tak po dalším samostatném úniku zavěsil tentokrát nekompromisně mezi nohy brankáře Jiří Bílek a stav byl 2:0 pro domácí. Nutno dodat, že hra v 1. poločase byla nepřesná z obou stran a vedení 2:0 pro domácí bylo asi to nejlepší, co si mohli přát.

Dolní Rožínka udržela dvoubrankový náskok

Do 2. poločasu však nastoupili domácí zcela jinak a předváděli rychlé kombinace, z kterých hned v 47. minutě vyplynula penalta. K penaltě se postavil veterán Pavel Bukáček a bezpečně proměnil přesně do pravého horního rohu branky. Stav byl 3:0 pro domácí. Po této brance mohli domácí přidat další branky, ale už nepálili ostrými. Dolní Rožínka prostřídala všechny střídající hráče a v klidu kráčela k vítězství. Hru oživil, především mladíček Hille, jehož výpady způsobovaly hostující obraně velké problémy. Zápas mírně zdramatizoval v 84. minutě hostující Machát, který po brejkové situaci zkorigoval na 1:3, když už domácí obrana byla hodně otevřená. Hra už se jenom dohrávala a o vítězství domácích nebylo pochyb, avšak i přesto hosté se ještě snažili zaútočit a s výsledkem něco udělat. Měli i velikou šanci, kterou však spálili. Rozhodčí odpískal konec a Dolní Rožínka získala důležité 3 body. Za zmínku stojí rozhodčí, který odpískal zápas bez větších komplikací a hru měl po celý zápas pod kontrolou a nedopustil jakékoliv diskuze. Velice vtipný byl i výstup hostujícího hráče, který asi v 82. minutě předvedl výstup do Národního divadla, kdy ho domácí obránce Mazánek čistě obral o míč a hostující hráč se svalil na zem a začal žadonit o penaltu, která byla rozhodčím striktně zamítnuta.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

SK Osová Bítýška
Marek Vařílek: Na zápas jsme odjeli opět ve slepené sestavě a tím jsme to Rožínce poměrně zjednodušili,velký dík patří klukům kteří hrají převážně za béčko,že nás nenechali na holičkách a na zápas s námi jeli.Hned na začátku zápasu jsme dostali branku z ofsajdu kterou rozhodčí uznal.My jsme opět vyhořeli v produktivitě.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - V. Kopecký [-] (62. T. Hille [-] ) , M. Lukš [-] , J. Bílek [-] (76. R. Sluka [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , Z. Konček [-] , P. Bukáček [-] (66. R. Mazánek [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , P. Kališ [-] - J. Malý [-] , O. Zeman [-] - M. Vařílek [-] - P. Večeřa [-] , P. Malý [-] , P. Antoš [-] , T. Malý [-] (67. P. Machát [-] ) , P. Karmasin [-] (56. A. Karásek [-] )

ŽK: 22. V. Kopecký , 56. P. Vondruška , 80. J. Čermák - 3. P. Antoš , 37. P. Karmasin .
Hráči zápasu: J. Bílek , P. Bartoněk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Michal - BARTONĚK Pavel (N), VAŘEJKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Další velice těžké utkání na tipování, obě mužstva jsou v pásmu ohrožení sestupem a proto půjde o hodně. Myslím si, že domácí najdou sílu k tomu, aby hosty porazili.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích