1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška vyhrála gólem v poslední minutě


Branky


35

Rozsochy prohrály s Osovou Bítýškou zápas namočených týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vyhrály první půli

Souboj ohrožených týmů sestupem, začali nákopem hosté, ale domácí míč vybojovali a hned chtěli potvrdit tři body, které získali před týdnem na venkovním hřišti. Aktivně se snažili dostávat do koncovky a v začátku utkání hosty dostali pod tlak. První příležitost měl kapitán domácích Bureš, ale jeho střela na zadní tyč brankou neskončila a ani skluzující Šafránek na míč nedosáhl. Po kombinaci na jeden dotek se dostal ke střele Juračka, ale netrefil branku. O chvíli později tentýž hráč napřáhl a zatřásl břevnem. Zvyšující se tlak domácích zakončil Urbánek střelou do náruče hostujícího gólmana. Hosté se dostávali k brejkům a standartním situacím. Vařílek v dobré pozici netrefil branku a při standardkách se hosté zastřelovali. Ve 40. minutě po důrazu ve vápně se dostal míč k Urbánkovi a ten pravou nohou rozvlnil síť. 1:0. Hosté odpověděli nebezpečným protiútokem, ale z malého vápna přestřelili branku.

Hosté otočili zápas ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a dostávali se, po faulech domácích k nebezpečným standartním situacím. V 51. minutě hosté vyrovnali po rohovém kopu, když se šťastně prosadil kolenem Dvořák.
Domácí se dostali pod tlak hostů, ale střídající Kučera šel dvakrát sám na brankáře hostů, ale ani jednou nedokázal svoji šanci přetavit v gólový úspěch. Padrtka po dobrém centru přestřelil z malého vápna a i Juračka po krásném sólu, nastřelil jenom brankáře hostí.
Když to vypadalo, že se budou body dělit, zahrávali hosté přímý kop z pravé strany a exekutor Jelínek překvapil všechny a i sebe centrem, který skončil v šibenici. Hosté tak šťastně zvítězili, a domácí stále čekají na první jarní body z domácího hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Po dobrém prvním poločase, jsme ve druhém přenechali aktivitu hostům a Ti nás po standardních situacích dvakrát překonali. Nezahráli jsme špatně, ale chyběla nám ještě jedna vstřelená branka, která by nás více uklidnila. Hosté předvedli dobrý výkon a jenom se ukazuje, jak je letošní rok okresní přebor vyrovnaný.

SK Osová Bítýška
Marek Vařílek: Chtěl bych pochválit dobře připravené hřiště,které je sice obrovské ale jedno z nejhezčích v okrese. První poločas se potvrdilo jak moc nás trápí neproměňování šancí.Rozsochy svojí šanci proměnili a proto zaslouženě vedli.My se ale konečně nesesypali a druhý poločas odbojovali až do konce,s pomocí dobrých zákroků Jardy Hršela a krásným gólem Honzi Jelínka z poslední minuty jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - J. Nebola [-] (56. P. Kučera [-] ) , E. Šibor [-] , P. Prášil [-] (76. T. Zítka [-] ) - O. Urbánek [-] , V. Ambrož [-] , L. Andrejs [-] , D. Juračka [-] (83. J. Holý [-] ) , P. Bureš [-] (79. J. Špaček [-] ) - A. Jaroš [-] (65. S. Padrtka [-] ) , M. Šafránek [-] -

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Kališ [-] , T. Karmazín [-] - O. Zeman [-] , J. Malý [-] - M. Vařílek [-] - P. Antoš [-] , M. Navrátil [-] (63. L. Bednář [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] (34. P. Karmasin [-] ) , M. Dvořák [-]

Hráči zápasu: J. Jelínek , M. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - DVOŘÁK Miloš, PRÁŠIL Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Vojta Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Bítíška celé jaro hraje venku a ukazuje se, že to bude pro ně problém, když zatím nevyválčili ani bod. Bez bodu odjedou i z Rozsoch. Domácí zvítězí o dvě branky a prosadí se střelec Bureš.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích