M. Volf 45. (p.)
T. Osvald 46.
A. Fotr 75.
M. Vajgl 79.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice načala Nymburk v závěru první půle, v té druhé přidala další tři góly


Branky


45. M. Volf (p.) , 46. T. Osvald , 75. A. Fotr , 79. M. Vajgl
20

Nymburk se pomalu loučí s třetí ligou. Na jaře pokračuje v bídné koncovce, což potvrdil i v Dobrovici. Domácí se trefili na konci prvního poločasu a pojisku přidali hned po návratu na hřiště, hosté už se na dostřel nedostali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osvald spálil dvě velké šance

Dobrovici čekal zdánlivě lehký zápas, ale Nymburk rozhodně nepřijel s úmyslem odevzdat body jen tak. I když během zápasu byla Dobrovice přece jen lepším týmem. První velkou šanci si vypracovali domácí ve 12. minutě, když Osvald zakončoval centr Miškovského z voleje a trefil tyč. Devět minut poté měl Osvald možnost napravit neúspěch, skvělý slalom v podání Krystana vedl až k přípravě ideální střelecké pozice, jenže ani druhý pokus nevyšel, jelikož domácí záložník bránu přestřelil.

 

Domácím příznivcům jistě zatrnulo ve 35. minutě, když se Telnar dostal do hlavičkového zakončení a nebýt reflexivního zákroku gólmana Dědka, mohli domácí prohrávat. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, zahrál po střele Schuberta ve vápně Daněk a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Exekuce penalty se ujal kanonýr Volf, který nezaváhal a poslal domácí do vedení – 1:0.

Hrubě nevydařený návrat z kabin

Veškerá příprava trenérského štábu Nymburku šla do koše už po padesáti vteřinách druhého poločasu. Miškovského centr si Volf ideálně zpracoval a nabídl střeleckou možnost Osvaldovi, který se na třetí pokus dočkal gólové oslavy – 2:0. Klíčová pak byla zřejmě 65. minuta, kdy domácím hráčům zatrnulo po centru Novotného a brilantnímu zakončení Houžvičky, jehož nádherně vystřižený pokus nůžkami skončil těsně mimo.

 

Deset minut poté bylo po souhře náhradníků definitivně rozhodnuto, Kostkovu skvělou přihrávku zužitkovat Fotr přesným zakončením na zadní tyč – 3:0. Utekly další čtyři minuty a skóre se měnilo počtvrté, když precizně zahraným přímým kopem rozvlnil síť Vajgl – 4:0. Nymburk v tu dobu působil odevzdaně a málem inkasoval i potupný pátý gól, když Dobrovice rozebrala defenzivu soupeře do posledního šroubku a po střele Fotra zachránil situaci až bravurní zákrok Plačka.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Chtěli jsme odčinit náš špatný výkon z minulého zápasu proti Brozanům. A výsledkově se nám to podařilo. První půle ještě tak kvalitní nebyla, kdy měly oba týmy po dvou šancích. Ale druhá už byla po našem druhém gólu jednoznačná. Tyto zápasy jsou těžké v tom, že trvá, než soupeře dostanete pod tlak a vstřelíte nějaké branky, což se nám naštěstí podařilo v závěru prvního a úvodu druhého poločasu. V tu chvíli jsme měli vývoj pod kontrolou. Povinné vítězství. Hráčem zápasu zvolím středního záložníka Jiřího Krystana. V přípravě proti Mladé Boleslavi utrpěl ošklivé zranění, měsíc a půl nehrál, nyní nastoupil poprvé od začátku a předvedl velmi dobrý výkon."




Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , J. Schubert [-] (73. O. Soběslav [-] ) , D. Miškovský [-] (60. D. Kostka [-] ) , P. Tvaroha [-] , J. Krystan [-] (67. A. Fotr [-] ) , R. Žaloudek [-] (84. V. Kovach [-] ) , M. Volf [-] , M. Vajgl [-] , M. Sedláček [-] , T. Osvald [-] (88. D. Pelyak [-] )

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - R. Artemuk [-] , M. Houžvička [-] , I. Baratynskyy [-] (89. T. Petr [-] ) , M. Telnar [-] , F. Franc [-] (82. M. Kučaba [-] ) , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , J. Hájek [-] , R. Novotný [-] (73. F. Stehno [-] ) , L. Nepovím [-] (60. M. Hlatshwayo [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra domácích

Dobrovice má velkou kvalitu doma si nenechá vítězství utéct.

Michal Špírek

Tip: remíza

Dobrovice má velkou kvalitu doma si nenechá vítězství utéct.

Tip: výhra domácích