3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 17:00

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý nástup Brozanům nestačil, Čížová dokázala vyrovnat a obrat je o důležitý bod


Branky


21

Už po deseti minutách se Brozany těšily z dvougólového vedení nad předposledním týmem tabulky. Čížová se nevzdala a bojovala až do konce, v závěrečné čtvrthodině dokázala vyrovnat a odváží si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek Brozan

Domácí fotbalisté se inspirovali aktivním vstupem do zápasu ve Štěchovicích a tuto taktiku vyzkoušeli na domácí půdě v zápase s Čížovou. Jenže to spíše vypadalo, že se ani na druhý pokus nezlepšili a po úniku Chukwumi opět zahodili nadějnou akci. Avšak změna se přece jen konala, v páté minutě zakončoval prudkou střelou Chukwuma sám a poprvé rozvlnil síť – 1:0. Čížová se sice pokusila být aktivní, ale nestačilo to, jelikož pět minut po inkasovaném gólu obdržela další, když přihrávku z pravé strany zužitkoval na malém vápně Vopat – 2:0. Dvougólové vedení domácím nestačilo, za dalších pět minut se v další šanci zjevil Chukwuma, jenže jeho trefu zmařilo jeho ofsajdové postavení. Kontaktní gól mohl přijít pár minut před koncem prvního poločasu, když se v tutové šanci na hranici malého vápna ocitl Jirouš, jenže si nezpracoval ideálně balon a Tvrdoně neohrozil.

Čížová se vzchopila a vyrovnala

Do druhého poločasu Čížová vstoupila rovnou dvojím střídáním a po čtvrt hodině mohla konečně vstřelit kýžený kontaktní gól. Nebýt přetaženého centru Jandy, po kterém přišlo nepřesné zakončení jeho spoluhráče, mohlo být na straně hostů veseleji. Možná klíčové okamžiky nastaly v 64. či respektive 73. minutě, když v prvním případě Benda orazítkoval břevno a posléze v druhé šanci neuspěl s tvrdým zakončením Vopat. Trest přišel. Ačkoliv domácí vytvořili pořádnou zeď, nezabránili inkasované brance z precizně rozehraného přímého kopu Vacovského z levé strany – 2:1. Pár okamžiků po trefě hostů mohlo dojít na vyrovnání, jenže po souhře Jirouše a Helda se dokázali domácí ubránit. Důležitý zákrok gólmana Kratochvíla udržel poté ve hře o bod Čížovou, která se ho nakonec dočkala, když Janda prokázal svůj talent, oběhl obránce, dostal se před Tvrdoně, kterého kličkou obešel a uklidil balon do brány – 2:2.

Janda neproměnil klíčovou penaltu

Začal tak penaltový souboj o druhý bod a k vidění bylo šest sérií. Právě v té poslední rozhodující dokázal svůj pokus proměnit Vopat a následně Janda neproměnil, tudíž druhý bod zůstal v Brozanech.



Sestavy


SK Sokol Brozany
M. Tvrdoň [-] - J. Franc [-] , J. Stehlík [-] , R. Cibulka [-] - L. Veselý [-] , L. Vopat [-] , M. Mešič [-] , R. Slanička [-] - C. Chukwuma [-] (68. P. Tichý [-] ) , J. Benda [-] - M. Studecký [-]

TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - R. Zahrádka [-] (90. P. Vávra [-] ) , F. Vacovský [-] , D. Novák [-] , D. Pedro [-] - L. Dvořák [-] (46. L. Bálek [-] ) , P. Janda [-] , B. Havel [-] (46. L. Mudra [-] ) , M. Held [-] - M. Jirouš [-] - M. Kočí [-]

ŽK: 31. R. Cibulka , 67. C. Chukwuma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra domácích

Jelikož jsme před nedávném hráli v Brozanech, tak vím, že to tam je velice těžké. Takže jedna.

Michal Špírek

Tip: remíza

Jelikož jsme před nedávném hráli v Brozanech, tak vím, že to tam je velice těžké. Takže jedna.

Tip: výhra domácích