Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaňkovský prožil fantastický zápas, do sítě Úval se doma trefil hned několikrát


Branky


9

V sobotním podvečeru se na Městském stadionu v České Lípě předvedl po zranění a operaci Karel Kaňkovský tím nejlepším výkonem, pomohl k výhře nad SK Úvaly hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod se domácím nevydařil, když inkasovali hned po deseti minutách hry. Gólman Chadraba při výkopu míče trefil protihráče a z domácích hráčů nebyl nikdo schopen míč vykopnout, čehož využil Jemelík ke vstřelení vedoucího gólu. V ochozech byla slyšet nervozita, na hřišti ze strany domácích se však vytratila.

 

Lípa začala makat na plné obrátky a přišly i šance. Nejprve vyzkoušel pozornost úvalského gólmana Michálka Sedláček střelou z dvaceti metrů, poté Podroužek nacentroval míč na Kaňkovského, který z voleje vystřelil a gólman hostí se štěstím zareagoval. Ve 27.minutě přišli na řadu hosté. Shinjikashvili poslal nepříjemnou střelu na Chadrabu, jenž byl na místě.

 

Lípa se dočkala prvního gólu po faulu Štěpánka na Lacka v pokutovém území, když hlavní arbitr Slavíček nařídil pokutový kop, který proměnil Karel Kaňkovský 1:1. O pět minut později rozehrál Valta přetažený rohový kop na Vodrážku, který hlavou poslal míč na Kaňkovského, znovu z toho byl gól. Kaňskovský se prosadil tentokrát hlavou a otočil skóre.

 

Ve druhém poločase Lípa předváděla stále bojovný výkon a po necelé hodině hry neměl přesnou mušku Podroužek, když trefil v uvozovkách jen břevno úvalské branky. O deset minut později se Podroužkovi podařil parádní centr z levé strany, kdy ve vápně našel Frömmela, a ten hlavičkou rozvlnil potřetí síť Úval - 3:1.

 

V nadcházejícím čase si Lípa hlídala dvojbrankové vedení a v závěru ještě jeden gól přidala, autorem byl opět Kaňkovský, který svojí střelou z přímého kopu ze vzdálenosti 26 metrů nedal šanci vyniknout úvalskému brankáři Michálkovi a završil střelecký účet zápasu hattrickem, po kterém zněl konečný výsledek 4:1. 



Ohlasy k zápasu


Arsenal Česká Lípa
Jan Chadraba (hrající předseda klubu): „ Dnes to mohu jen hodnotit pozitivně, 4:1 - nádhera. Kaňkovský tři góly, proto jsme čekali, až se nám vrátí. Dokázal, na co měl. Kluci hráli na hranici sebeobětování a to i ti co střídali, což dokázal Frömmel, když hned po vystřídání proměnil svoji šanci, proto tyto hráče potřebujeme. Nám nezbývá nic jiného, než bojovat“




Sestavy


Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - P. Hauer [-] , P. Malý [-] , T. Vodrážka [-] - A. Lacek [-] , L. Valta [-] (75. J. Zemánek [-] ) , M. Podroužek [-] , O. Vacek [-] (87. M. Ladra [-] ) , L. Mígl [-] - K. Kaňkovský [-] (84. J. Šimon [-] ) , V. Sedláček [-] (64. J. Frömmel [-] ) -

SK Úvaly
F. Michalek [-] - J. Pěnkava [-] , R. Skuhravý [-] , Z. Jemelík [-] (69. V. Zvěřina [-] ) , . Shinjikashvili [-] , J. Andrle [-] (55. M. Dudla [-] ) , O. Vrabec [-] , J. Sůra [-] , P. Štěpánek [-] , J. Jurek [-] (71. L. Pour [-] ) , L. Pechač [-] (61. L. Vít [-] )

Hráči zápasu: J. Chadraba , K. Kaňkovský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - VOJTĚCH Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

18. 5. 2018 19:08
Lípa musí a zabere o gól.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích