2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 17:00

18.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V dohrávce Kolín vyhrál nad Admirou na penalty


Branky


0

Ve středu hostili kolínští v rámci dohrávky 18. kola Fortuna Divize C pražskou Admiru. Tentokrát se nejednalo o kanonádu jako v nedělním utkání s Chrastavou. Modrobílí vytěžili z utkání 2 body, když po remíze 1:1 uspěli v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli vstup do utkání jako hrom, už ve 3. minutě se dostali do vedení – za obranu se dostal Jakub Panýrek, ten poslal míč k pravé tyčce a brankář Pellegrini musel tak brzy lovit míč ze své sítě. Domácí si museli počkat na vyrovnávací branku až do 30. minuty – Seifert nacentroval míč do vápna, ten se následně odrazil k Liboru Křelinovi a ránou pod břevno srovnal na 1:1. Kolínští se už během první půle mohli dostat i do vedení. Nejprve prověřil brankáře Žuleviče z větší vzdálenosti Němeček, o chvíli později znovu Křelina, jehož střelu tečovala obrana na roh. Ve 35. minutě vzniklo nedorozumění v obranné řadě Admiry a potrestat je chtěl Vácha, který se zmocnil balonu. Jeho pokus o průnik na poslední chvíli zhatil skluz jednoho z obránců.

 

Poločasovou přestávku si mohli diváci, kteří našli cestu k nám na stadion, zkrátit sledováním utkání přípravky kategorie U8 pod vedením trenéra Michala Pluhaře. Druhý poločas byl ve znamení dobývání hostující branky. V 65. minutě se podařilo hráčům Admiry nastřelit tyč Pellegriniho branky. Kolínští tento atak odvrátili a sami se chtěli přesunout do rychlého protiútoku – střela Váchy byla ale opět vyražena pouze na rohový kop. Ve velké příležitosti se ocitl v 67. minutě stoper Šourek, jeho pokus hlavou bohužel zamířil mimo branku. Do konečného hvizdu hlavního rozhodčího nepadla branka ani na jedné straně a body se musely dělit mezi oba celky. Po penaltovém rozstřelu se mohli radovat kolínští, kteří si připsali na svůj účet i bonusový druhý bod.

 

zdroj: http://www.fk-kolin.cz



Sestavy


SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] , L. Živný [-] , D. Nešpor [-] , L. Křelina [-] (71. M. Puk [-] ) , R. Biško [-] (81. T. Mlynka [-] ) , L. Seifert [-] , L. Šindelář [-] (46. D. Veselý [-] ) , P. Němeček [-] , P. Šourek [-]

FK Admira Praha
I. Žulevič [-] - T. Pelikán [-] (59. Š. Zahálka [-] ) , J. Panýrek [-] (24. J. Šimek [-] ) , M. Čácha [-] , J. Mošna [-] , M. Fric [-] (74. T. Majer [-] ) , O. Herc [-] , R. Turák [-] , M. Horák [-] , L. Bielesz [-] , T. Pavlata [-] (63. J. Martinic [-] )

ŽK: 21. L. Křelina , 76. A. Čapek - 84. J. Mošna , 89. Š. Zahálka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Milner Michal - HANOUSEK Karel, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.