1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov si z Borků odvezl jeden bod


Branky


7

Do Kolína v neděli zavítali hráči Trutnova. Jednoznačně s cílem urvat alespoň nějaký ten bod. Kolín, který byl před utkáním jasným favoritem, jistě nechtěl připustit, aby dvanáctý celek dobyl prozatím nedobytnou tvrz v Borkách. Soupeř z Krkonošského podhůří však svým bojovným výkonem z utkání vytěžil po bezbrankové remíze alespoň jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolín byl co se týče střelecké aktivity zcela bezzubý. Jak zmínil ve svém hodnocení trenér Jaroslav Havrda, šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Jedna z lepších příležitostí se naskytla Kolínu ve 24. minutě, kdy se Radek Biško pokusil hlavou dostat míč za záda hostujícího brankáře. Ovšem pořádnou šanci si vytvořili i hosté, kteří 32. minutě vystihli špatnou rozehrávku kolínských hráčů a dostali se i k zakončení. Velkou překážkou jim však byl Roberto Pellegrini, který stál přesně tam, kde měl a míč vyrazil na rohový kop.

V úvodu druhého poločasu domácí silně zavařili trutnovským. Po rohovém kopu hlavičkoval na soupeřovu branku Libor Křelina, míč se od brankáře odrazil zpět mezi hráče. Trutnovští si v defenzivní činnosti počínali dobře a balón odkopli pryč ze svého pokutového území. Největší šance k prolomení kolínské střelecké impotence přišla v 63. minutě. Po faulu na Mlynku odpískal hlavní sudí pokutový kop, jehož se ujal Petr Němeček. Bohužel, branku přestřelil, a tak i nadále panoval nerozhodný stav 0:0. Strhnout skóre na stranu domácích mohl opět Tomáš Mlynka – v 75. minutě sice minul z větší vzdálenosti branku, ale o zhruba čtyři minuty později prokličkoval vápnem a z blízka otestoval připraveného Šťastného. Utkání tak skončilo za stavu 0:0 a o druhém bodu musel rozhodnout penaltový rozstřel.

 

Ač Kolín promarnil penaltu během utkání, v závěrečném rozstřelu byl stoprocentní. O přídělu bonusového bodu rozhodl v páté sérii Petr Šourek.

 

zdroj: http://www.fk-kolin.cz



Sestavy


SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - A. Čapek [-] (61. L. Šindelář [-] ) , M. Vácha [-] , L. Živný [-] , D. Nešpor [-] , L. Křelina [-] (66. J. Janecký [-] ) , R. Biško [-] , L. Seifert [-] , D. Veselý [-] (58. T. Mlynka [-] ) , P. Němeček [-] (78. M. Puk [-] ) , P. Šourek [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - P. Makovský [-] , D. Kovář [-] , J. Matějka [-] , J. Turner [-] , J. Tobiáš [-] (78. M. Kejzlar [-] ) , P. Brejcha [-] , P. Holubec [-] , J. Zezula [-] , O. Tobiaš [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 50. J. Turner .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - NEDVĚD Vít, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích