2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Lev přehrál Spartak


Branky


35. J. Krůta , 74. M. Horel
0

Beroun - V duelu sousedů z tabulky přivítal Beroun na svém hřišti příbramský Spartak, který se v jarní části musí obejít bez Petra Ryse, jenž přestoupil do třetiligového Benešova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Krůty se ukázala jako vítězná

Hned v úvodu utkání se mohl měnit stav, ale hostující Solnař předvedl skvělý zákrok po zakončení J. Počty. O chvíli později propadl míč za příbramskou obranu, to se ale obešlo bez vážnějších problémů. Tento začátek a varovný prst směrem k defenzivě, Spartak spíše nakopl.  Beroun se několik minut nedostával k zakončení. Hrálo se spíše ve středu pole. Poté přišla první šance také na druhé straně. Bábíček uvolnil Matějku, který jen slabě vystřelil. V prvním poločase zápas nepřinesl mnoho pohledného pro oko diváka, ale domácí měli přece jen více možností. Příbramské akce končily před vápnem a pokud se ke střele hostující hráči dostali, jednalo se o velmi slabé zakončení.

 

V 35' se už skóre měnilo po pěkné akci. Marek Horel zahrával rohový kop, po kombinaci se dostal balon od Pipišky na roh velkého vápna do míst, kde stál opět Horel. Domácí hráč si navedl míč, naznačil centr a prosmýkl se přes dva bránící hráče a postupoval osamocen do vápna. Tam si mohl vybrat a přihrávkou vybídl svého spoluhráče k zakončení, které Krůta proměnil ve vedoucí branku svého týmu - 1:0. Po obdržené brance hrál s míčem více Spartak, ale bez nebezpečných akcí.

Pojistku přidal Horel, další jeho ránu zastavila tyč

Ve druhém poločase se k více zakončení dostávali Berounští. Jejich pohyb a přesnost přinášely šance, ale proti změně skóre byl brankář Solnař. A když už byl překonán, pomohla mu tyč, kterou trefil Horel. Beroun se zaslouženě dočkal druhé branky v 74' po přihrávce Sklenáře a křižné střele, kterou se prezentoval Horel - 2:0. V závěru utkání zkoušeli upravit výsledek hostující Vašek a Bábíček, ale ani jedna střela se nedostala za záda Hůly.



Ohlasy k zápasu



Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužsva: "Je třeba domácím pogratulovat k zaslouženému vítězství. Po celé utkání byli fotbalovější, v soubojích v drtivé většině vyhrávali a vytvořili si mnoho šancí. My díky Solnařovi vezeme přijatelnou porážku a pokusíme se zmobilizovat síly na domácí zápas."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] (88. L. Vávra [-] ) , L. Sklenář [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (73. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (79. M. Vašek [-] ) , O. Matějka [-] (59. Z. Černý [-] ) , V. Machač [-] , D. Morav [-] , A. Bábíček [-] , V. Šilhavý [-] (74. J. Trefný [-] ) , J. Voříšek [-] , D. Klemš [-] , V. Ševr [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 20. D. Rigo - 25. V. Ševr , 44. P. Červeňák , 84. J. Trefný , 88. M. Vašek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cílek Martin - PEJŠA Jakub, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.