2:1
(1:0)
74. J. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 14:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí je na jaře stále stoprocentní


Branky


14. D. Rejhon , 78. V. Balata - 74. J. Musil
0

Benešov - Na umělé trávě v Benešově udrželi fotbalisté Poříčí jarní stoprocentní bilanci s pátými Klíčany a vrátili jim tak podzimní porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rejhon zařídil vedení domácích

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal. Hráči Poříčí se snažili kombinovat, ale hosté na ně byli dobře připraveni, a tak zahrozili jen P. Pohorský hlavičkou po rohovém kopu, kterou brankář Zamazal lapil a Bohata zamířil z hranice penalty vedle. Na druhé straně pálil dvakrát nebezpečně Předota, poprvé vedle a podruhé Soukup vyrážel na roh. Ve 14' zachytil domácí Rejhon odražený míč, posunul ho na rozběhnutého Trpišovského, který mu balón vrátil a Rejhon se otočil mezi třemi obránci, vypálil ze vzdálenosti deseti metrů a míč skončil v síti - 1:0.

 

Hosté byli nadále nebezpeční, ale Soukup včasným vyběhnutím vychytal Předotu, na druhé straně mohl pohnout stavem dvakrát Filip, ale zamířil stejně jako Bohata v dresu Poříčí vedle branky. 

Klíčany se z vyrovnávající branky dlouho neradovaly

Po změně stran hra upadla v prudkém lijáku do průměru. Hosté byli blízko srovnání, ale sólo Hájka chytil Soukup. Domácí odpověděli střelou Jíši do břevna. V 73' ještě Soukup vyrazil střelu Musila na roh, ale po jeho zahrání stejný hráč přehlavičkoval poříčanského gólmana - 1:1.

 

Vzápětí přišel na hřiště Balata, po chvilce pobytu na hřišti dorazil míč do sítě po sólu Bohaty a opět převážil misky vah na stranu Poříčí. V závěru utkání měli sice Klíčanští standardní situace, ale tížené vyrovnání nepřišlo. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "V první půli jsme se špatně dostávali do obrany soupeře, přesto jsme si vytvořili šance a šli do vedení. Po změně stran již náš výkon nebyl tak kvalitní, Klíčany byly čím, dál tím víc nebezpečné a srovnaly. My jsme naštěstí rychle dali druhý gól a v závěru těsnou výhru uhájili."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, protože domácí tým je dost mladý, běhavý a technické mužstvo. Opět jsme zaspali začátek a domácí to potrestali první brankou. Domácí drželi míč na kopačkách a my se pokoušeli o brejky. Druhý poločas jsme srovnali, ale bohužel vyrovnaný stav vydržel jen chvíli, protože jsme vzápětí dostali na 2:1. Těžké utkání na umělé trávě, ale musím uznat, že domácí hráli dobře. Pro nás škoda, že to neskončilo remízou."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (89. O. Páv [-] ) , P. Pohorský [-] (75. V. Balata [-] ) , J. Trpišovský [-] (46. Z. Hašek [-] ) , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (81. J. Melichar [-] ) , D. Filip [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] (85. M. Socha [-] ) - P. Hájek [-] , T. Petříček [-] (84. V. Jalaghonia [-] ) , T. Buldra [-] (84. T. Krimlák [-] ) , V. Bellada [-] (65. D. Minha [-] ) - T. Jurčík [-] , J. Předota [-] -

ŽK: 86. J. Melichar - 33. T. Petříček , 79. J. Musil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - SIXTA Jakub, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.