5:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Mšeci s lepším koncem pro domácí


Branky


25. T. Blecha (vl.) , 46. M. Wittmayer , 64. J. Podlena , 90. J. Kučera - 16. L. Havelka , 42. R. Neuberger , 50. T. Janoušek (vl.) , 63. R. Neuberger
6

Mšec - V rámci posledního kola I.B třídy přivítala Mšec na domácím hřišti kladenskou Unhošť. Minulý zápas svěřenci Miloslava Mrázka překvapili ve Slaném a po penaltách si odváželi plusový bod. Nynější konec utkání měl stejný scénář. Trenér se tak mohl rozloučit vítězstvím, neboť po tomto zápase končí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Hellera

První šanci zápasu zakončil Wittmayer do brankáře Pokorného, a tak udeřilo na druhé straně. V 16. min. zakončil brejk hostí Havelka - 0:1. Minulý zápas byl Heller neskutečný, nyní ale svůj tým zbytečně oslabil a to už v 18. min. po zcela zbytečném oplácení. Mšec však nesložila zbraně a bojovala. Ve 25. min. se dočkala srovnání, když centr Wittmayera mířící na Podlenu srazil do vlastní sítě Blecha - 1:1.

 

Krátce po vyrovnávací brance se už Podlena do zakončení dostal, Zemanův centr ale poslal do břevna. Už to vypadalo, že se půjde do šaten za nerozhodného skóre, ale nebylo tomu tak. Proti Zemanovi se vytasil s nádherným zákrokem Pokorný a Unhošť z rychlého brejku, přesně zakončeného Neubergerem, šla do poločasového vedení - 1:2.

Mšec to dotáhla v deseti do penalt

Hned první minuta druhé půle přinesla vyrovnání! Zázvorka vyslal do běhu Wittmayera a ten nepřemýšlel, práskl do míče a ten skončil v šibenici - 2:2. O poločase byl vystřídán Klíma a místo něj si do branky stoupl Kolek. V 50. min. byl překonán spoluhráčem, když mu Janoušek chtěl poslat míč hrudí do rukavic, ale bohužel pro domácí ho přehodil - 2:3. Krátce po hodině hry si i Kolek připsal úspěšný zákrok, bohužel pro Mšec se ale míč odrazil k Neubergerovi a ten trestal - 2:4.

 

Nepříjemné situace se Mšec nezalekla a otevřela svou hru, přeci jen neměla co ztratit. A po malé chvíli se jí to vyplatilo! Podlena utekl a samostatný nájezd zakončil přesně - 3:4. Čas plynul a už to vypadalo na vítězství hostí. Za snahu si ale Mšec vyrovnávací gól zasloužila, neboť držet krok se soupeřem od 18. min. v deseti, klobouk dolů. Vyrovnávací branka nakonec přišla a to v poslední minutě. Po standartní situaci mířil Pelc sice jen do břevna, od něj se ale lopta odrazila a do sítě jí poslal Kučera - 4:4.

 

Plusový bod brala opět Mšec. Do šesté série byli všichni kopající úspěšní, následně ale oba hráči neproměnili. Rozhodla desátá série, kdy Kolek penaltu chytil a nakonec sám rozhodl z penaltového puntíku. Pro končícího trenéra Miloslava Mrázka to tak bylo rozloučení vítězné.



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] (46. J. Kolek [-] ) - Z. Červený [-] , J. Kučera [-] - O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] (55. J. Pelc [-] ) - K. Lupák [-] (60. D. Mrázek [-] ) , J. Pešička [-] , T. Janoušek [-] , M. Wittmayer [-] (87. R. Kapek [-] ) , P. Heller [-] , J. Podlena [-] (70. M. Pejša [-] )

TJ Unhošť
Z. Pokorný [-] - F. Bodnár [-] - O. Moc [-] , L. Havelka [-] , M. Vrchlavský [-] , L. Kejha [-] , P. Vávra [-] , J. Korpa [-] , T. Blecha [-] , R. Neuberger [-] , J. Roulich [-]

ŽK: 56. M. Wittmayer , 75. O. Zázvorka - 90. R. Neuberger . ČK: 18. P. Heller .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - VAŇOUSEK Patrik, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza