2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas pro Krásné Pole


Branky


0

Druhou prohru v sezóně si o uplynulém víkendu připsali muži Slavoje, když podlehli Krásnému Poli na jeho půdě 0:2. V tabulce tak zůstávají na třetím místě, o bod za svým posledním soupeřem, který má navíc zápas k dobru. Na vedoucí Slovan Ostrava, který zvítězil v Michálkovicích, ztrácí Slavoj už osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu v Krásném Poli vstoupili lépe domácí, kteří svou agresivitou dělali rychvaldské obraně nemalé problémy a před branku Karla Ježka začal létat jeden nebezpečný centr za druhým. Úsilí domácích nakonec bylo korunováno vedoucí brankou, když se v 17. minutě po chybě v rozehrávce Slavoje dostal David Stralczynski za obranu a stihl zakončit před vybíhajícím Ježkem. Hra se poté postupně vyrovnala a na druhé straně začínal čím dál více hrozit Slavoj, který se tentokrát musel kvůli zranění obejít bez svého špílmachra Karla Domitera. Žádná ze šancí se však neujala – buď dobře zakročil domácí brankář, nebo si míč cestu do sítě nenašel, jako třeba v případě Tomáše Rozsívala, který po standardní situaci branku o kousek přestřelil, nebo když Míra Nadhajský o kousek nedosáhl na střílenou přihrávku na zadní tyč. A když už se Slavoji konečně podařilo po závaru dostat míč do sítě, byl odpískán útočný faul. Do šaten tak spokojenější odcházeli domácí.

 

Ve druhé půli se chtěli hráči Slavoje dále snažit dobývat branku soupeře ve snaze o vyrovnání, ale že by jedna šance střídala druhou, to se říct nedá. Hrálo se sice častěji na polovině domácích, ale ti dobře bránili a naopak stále hrozili nebezpečnými protiútoky. A z jednoho takového se v 70. minutě prosadil Patrik Ožvolda, který si naběhl na centr z levé strany a krásným nechytatelným volejem nedal Ježkovi šanci. Domácí vedli 2:0, a jelikož se Slavoj již ve zbývajících dvaceti minutách prosadit nedokázal, byl to také výsledek konečný.

 

Šanci na nápravu budou mít muži Slavoje v dalším utkání v sobotu 7. dubna od 15:30, kdy se představí v prvním domácím utkání letošního roku proti Pustkovci.

 

zdroj: http://www.slavojrychvald.cz



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - P. Klimek [-] , M. Videnka [-] , J. Holuša [-] , D. Stralczynski [-] , M. Galus [-] , K. Krošlák [-] , M. Zábranský [-] , D. Řeháček [-] , J. Chobot [-] , D. Oleš [-]

TJ Slavoj Rychvald
K. Ježek [-] - R. Miczka [-] , T. Rozsíval [-] , M. Míček [-] , J. Bulva [-] , M. Drnovský [-] , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] , D. Tchuř [-] , V. Šalamon [-] , J. Nadhajský [-]

ŽK: 28. P. Klimek , 46. J. Holuša - 25. D. Dzida , 88. D. Kašpárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Slavík Petr - HANDLÍŘ Drahoslav, HERMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.