Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 16:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry udržely výhrou vedení v tabulce


Branky


0

Možná až krutým výsledkem skončil pro hostující Pohledec dohrávaný zápas 12. kola čtvrté třídy. Domácí kladiváři, si tak po výrazném vítězství 5:1 i nadále drží dvojbodový náskok v čele tabulky, před druhým Bohdalcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohrávaný zápas mezi Hamry a Pohledcem  byl od samého začátku plný rychlých a zajímavých situací. První gólovou akci dotáhli do konce domácí Gregarem. V dalším průběhu byli k vidění pěkné kombinace na obou stranách. Pohledec měl několik slibných příležitostí, které ale nedokázal využít. Domácí Smejkal tak hosty potrestal druhou brankou. Pohledečtí byli za svoji snahu odměměni až ve 40 minutě, ale dvoubrankové vedení vrátil na stranu Hamrů po rychlém brejku Gregar. Do druhého poločasu nastoupil Pohledec útočně a snažil se zvrátit zápas na svoji stranu. Svoje brankové příležitosti, ale nedokázal využit. Skóre  zápasu tak navýšili na konečných 5:1 Smejkal a Srnský.  

 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů: Zápas rozhodlo proměňování šancí. Nemyslím si, že dnešní zápas jsme byli jasně lepší, ale efektivnější v zakončení.

TJ Pohledec B
Petr Skalník, trenér Pohledce: Dnešní zápas rozhodli Gregar a Smejkal, na jejich smrtící brejky jsme nenašli odpověď. Sice jsme poločas prohráli 1:3, a to díky pěknému zakončení Leoše Ondráčka. Druhý poločas jsme mohli skórovat, ale šance jsme promarnili.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] , M. Petrik [-] , F. Chlubna [-] (83. M. Poul [-] ) , V. Kříž [-] - M. Srnský [-] , M. Černý [-] (60. J. Kolarik [-] ) , A. Zátopek [-] (69. M. Fila [-] ) , Š. Vrša [-] (62. D. Kučera [-] ) - M. Gregar [-] (55. O. Štěpán [-] ) , M. Smejkal [-]

TJ Pohledec B
L. Novotný [-] - V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , P. Skalník [-] - Z. Pestr [-] , A. Jinek [-] , P. Mrázek [-] (46. J. Švanda [-] ) , L. Pejchal [-] - D. Bártek [-] , L. Ondráček [-] (83. M. Feiler [-] )

ŽK: 76. M. Petrik .
Hráči zápasu: M. Gregar , M. Smejkal - L. Novotný .
Počet diváků: 28.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.