Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody ve Strážku


0

Vysokým vítězstvím se Strážek vrátil do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali už v 6. minutě do vedení, když Lahodný z hranice pokutového kopu prostřelil brankáře hostů. Ve 12. minutě bylo ovšem vyrovnáno, když hosté využili zmatek v domácí obraně. Vedení týmu Strážku znovu vrátil ve 20. minutě Valík, který dorazil do prázdné branky střelu Jaroše. Další gól přidal ve 36. minutě z přímého kopu krásnou střelou Mir. Svoboda. Před odchodem do kabin přidal další branku Jaroš, který hezkou střelou znovu do šibenice nedal brankáři Páralovi žádnou šanci a domácí tak šli do kabin s luxusním tříbrankovým náskokem. Hned v úvodu druhého dějství dokázali hosté z Tasova snížit stav utkání na 4:2. Ovšem domácí následně přidali další dvě branky, když se po druhé v utkání z penalty trefil Lahodný a poté přidal gól hlavou Kupský. Tasov stačil už jenom snížit zásluhou Pospíšila, ale vysokou porážku už odvrátit nedokázal.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
L. Šebek, trenér Strážku: Jelikož nás docela od začátku jara trápí velká marodka hráčů, tak jsem velmi spokojený za jednoznačný výsledek.

TJ Tasov
M. Deml, trenér Tasova: Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, vytvářeli si více gólových příležitostí, které po našich chybách využili a i proto zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Válek [-] , F. Lahodný [-] , M. Christian [-] , P. Kupský [-] - J. Valík [-] , M. Svoboda [-] , S. Lahodný [-] , J. Cimbálník [-] - Z. Jaroš [-] (63. A. Krištof [-] ) , J. Matoušek [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - M. Pospíšil [-] , M. Krištof [-] , M. Sláma [-] (68. T. Kudrna [-] ) , R. Švec [-] - J. Skryja [-] , J. Pavlíček [-] , M. Vala [-] , O. Pospíšil [-] - P. Eliáš [-] , Z. Krejčí [-]

ŽK: 22. S. Lahodný - 42. M. Pospíšil .
Hráči zápasu: S. Lahodný - J. Skryja .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.