2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bítýšky doma body nerozdává


Branky


0

V pozměněné sestavě zaviněnou několika zraněními, zvítězili domácí i přes dvě zahozené penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K důležitému zápasu o postup do vyšší soutěže, musel sám zraněný hrající trenér Večeřa sáhnout do rezerv z řad dorostenců. Také začátek utkání podle toho vypadal. Nová sestava Bítýšky se pomalu sehrávala, proto také měly Bory v úvodu zápasu více ze hry. Naštěstí pro domácí se hosté nedostávali do žádných větších akcí. A to brzy potrestali hráči Bítýšky. Ke střele se dostal Šimek, míč se odrazil k osamocenému Kulíkovi, na kterého zívala prázdná branka. To mu nezbývalo nic jiného, než pohodlně dorazit balón do sítě. Střelený gól domácí tým  nakopl a začal hru vyrovnávat. Druhý poločas začala Bítýška zatápět pod kotlem. Z toho vyústila nařízená penalta proti Borům. Exekuce se chopil kanonýr Kulík, kterého však Jakubec vychytal. Tento moment nijak hosty nepovzbudil, čehož využila Bítýška k zvýšení skóre na 2:0. To v 70. minutě pronikl Kulík po lajně, nahrál Kališovi přímo na volej a ten trefil balón ke štangli Jakubcovi brány. Za pět minut ještě Bory vykřesaly jakousi jiskérku naděje, když Vaculík po centrovaném míči hlavou připravil skvělého Božka o vychytanou nulu. V 85. minutě mohli domácí definitivně rozhodnout z další penalty, kdy po sražení Šimka se sám postižený postavil tváří v tvář Jakubcovi, který se dalším polapením stal nesmazatelně specialistou této herní činnosti. Naštěstí to domácí nemuselo mrzet, poněvadž hosté již neměli sil na vyrovnání. Důležité tři body pro boj se Strážkem zůstaly doma v Osové Bítýšce. 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Večeřa Jan, trenér Osové Bítýšky B: I přes velikou marodku s několika dorostenci v sestavě, jsme vybojovali důležité vítězství. Jsme velmi spokojeni se získanými body.




Sestavy


SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - N. Božek [-] (70. T. Karmazín [-] ) , M. Havlík [-] , L. Sýkora [-] , T. Malý [-] (66. J. Barbořík [-] ) - O. Machát [-] (46. O. Zeman [-] ) , P. Kališ [-] , J. Havlín [-] (59. P. Jelínek [-] ) , P. Malý [-] - J. Šimek [-] , M. Kulík [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - L. Kaštan [-] , P. Beneš [-] , J. Milota [-] , Z. Hlaváč [-] - P. Vaculík [-] , J. Kasal [-] (65. O. Zikmund [-] ) , P. Psohlavec [-] (46. P. Švoma [-] ) , S. Krejčí [-] - Š. Krouhlík [-] (46. M. Líbal [-] ) , V. Gregar [-]

ŽK: 15. P. Kališ .
Hráči zápasu: V. Božek - J. Jakubec .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.