J. Beneš 30.
M. Linhart 49. (p.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč přehrála Žichovice hlavně díky hattricku Poláka


Branky


30. J. Beneš , 49. M. Linhart (p.) - 14. M. Polák , 25. M. Polák , 65. A. Král , 81. M. Polák
0

Počasí fotbalu moc nepřálo. Vlezlá zima, těžký a místy promrzlý terén, na teploměru mínus tři stupně. Našli se ale otužilci, kteří vyběhli na hřiště v krátkém rukávu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním poločase byla hra vyrovnaná

V úvodu utkání se hrálo spíše ve středu hřiště a oba týmy zkoušely, co jim terén dovolí. Ve 14. minutě hráči Zruče napadali soupeřovu rozehrávku a důrazný Mašek získal míč, posunul ho před bránu na Matěje Poláka a ten míč poslal do brány, 0:1. Po půl hodině hry rychlým autovým vhazováním za obranu dostal Jakub Kohout Karla Kazdu do úniku, ten míč zatáhl po lajně a krásnou přihrávkou našel před bránou Matěje Poláka, 0:2 pro hosty. V dalších minutách Zruč trochu polevila v koncentraci a nedůsledností v obraně soupeři nabídla snížení na 1:2. Žichovice následně 10 minut dominovaly a vypracovaly si dvě velmi dobré příležitosti, ale hosty podržel výborný Václav Klik. Do šaten se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu domácích.

Hosté si nakonec vítězství pojistili

V úvodu druhého poločasu a další laxnosti hostů, přišel centrovaný míč do vápna, kde hosté zahráli rukou. Nařízenou penaltu domácí M. Linhart proměnil. Poté už přebrali otěže zápasu Zručští a soupeře začali výrazně přehrávat. Vytvářeli si tlak a postupně šance. Po rohovém kopu Kohouta dostal nadvakrát míč do brány Adam Král. Žichovice si vypracovaly jednu tutovku, když pomezní rozhodčí zaspal a neodmávnul asi 3 metrový ofsajd. Domácí hráč se řítil sám na brankáře. V šanci ale zklamal a míč poslal vedle brány. Deset minut před koncem zapomněla domácí obrana na půlce na číhajícího Poláka, který dostal balon za obranu a krásným lobem z 30 metrů přehodil domácího brankáře, završil hattrick a dal tak uklidňující branku pro své mužstvo.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Ondřej Král (za nemocného trenéra Urbánka): "Druhý zápas se mi hodnotí již lépe, neboť jsme ho zvládli a vyhráli 4:2. Ale vítězství se nerodilo lehce. První zápas na jaře venku a hned na přírodní trávě, kde jsme od podzimu netrénovali a navíc i počasí bylo spíše zimní, tak se do poslední chvíle spekulovalo, zda se zápas odehraje. Nakonec povrch byl celkem hratelný. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, kdy jsme se do šancí dostávali hlavně po stranách. Dali jsme do 25. minuty dva góly a vypadalo to na klidný zápas, ale to by jsme nebyli my. Po nedorozumění v obraně, jsme dostali gól a poté se domácí dostali tzv. na koně a do konce poločasu byli lepší oni. Kdy nás i několikrát podržel gólman Klik. Druhý poločas jsme chtěli začít aktivně a nedostat již gól a hned na začátku po chybách přišla zbytečná penalta a srovnání stavu. Takže se začínalo od začátku. Nakonec jsme po rohu a dobrém důrazu ve vápně dali na 3:2 a tím otočili zápas na svou stranu. Domácí se ještě snažili se zápasem něco udělat, ale hřebíček do rakve jim zasadil krásný čtvrtý gól Poláka, který tím dovršil hattrick. Vezeme body z venku, což jsme potřebovali, a teď to musíme potvrdit doma."



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Beneš [-] , G. Bujok [-] (84. P. Bláha [-] ) , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (86. M. Tábor [-] ) , R. Beneš [-] , V. Staněk [-] (77. L. Červený [-] ) , P. Rojík [-] , I. Butnaru [-] (11. L. Mourek [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] (89. J. Balák [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - P. Korous [-] - A. Král [-] , O. Mašek [-] (63. L. Husník [-] ) , J. Kohout [-] (80. T. Jelínek [-] ) - M. Polák [-] , K. Kazda [-] (82. P. Hucl [-] ) - V. Tobrman [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-]

ŽK: 10. J. Beneš , 20. M. Linhart , 79. J. Šimáček - 48. A. Král , 68. D. Král , 89. P. Korous .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - VALENTA Martin, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.