0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:15

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá doma překvapivě nestačila na Kdyni


Branky


15

Překvapení 18. kola A skupiny 1.B třídy se odehrálo v Bělé, kde domácí třetí tým tabulky podlehl 0:2 o záchranu hrající Kdyni. Start jakžtakž působil jako favorit utkání do 28. minuty, kdy se prosadil hostující Šmejkal. Domácí, kteří se museli obejít bez zraněného tvůrce hry Malého, pak už hráli hodně křečovitě a ve zbytku zápasu si v podstatě nevytvořili šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní nástup Bělé zabrzdil gól Šmejkala

Fotbalisté Bělé nad Radbuzou nastoupili do utkání s Kdyní v roli favorita, ale také byli citelně oslabeni. Scházel jim totiž klíčový záložník Jaroslav Malý a také stoper a kapitán Tomášek. Jen na lavičce byl navíc připraven rovněž zdravotně indisponovaný Vladimír Iščenko.

 

Domácí přesto nezačali vůbec špatně. Už v 5. minutě přišla pěkná akce po ose Frank – Jarina - Bořil, kterou posledně jmenovaný zakončil jen střelou do brankáře Kaisera. O chvíli později chyběl Jiřímu Černému tak krok k tomu, aby hlavou uklidil centr spoluhráče do brány. Poté ještě Jarina vysunul dalšího Černého v dresu Bělé, tentokrát Jakuba, který si však v rozhodujícím momentu míč ukopl a bylo po šanci. Ve 28. minutě tak udeřilo na druhé straně. Hráč Kdyně zatáhl balon po levém křídle až k brankové čáře a předložil míč na malé vápno Karlu Šmejkalovi, jenž ho uklidil k tyči. Nápor domácích poté zcela opadl a Kdyně tak až do přestávky uhájila svůj náskok bez větších problémů.

Džugan domácím zasadil ránu z milosti

Ve druhém poločase se dal očekávat tlak Bělé. Domácí ale hráli křečovitě a scházela jim myšlenka. Ofenzivní hráči se tak většinou utápěli ve zbytečných kličkách a defenziva Kdyně akce soupeře v pohodě odvracela. Když pak v 74. minutě poslal balón za záda domácího gólmana Jariny Michael Džugan, byl osud zápasu prakticky zpečetěn.

 

Kdyně tedy zvítězila v Bělé překvapivě 2:0 a připsala si ohromně důležité body v boji o udržení. To domácí fotbalisté v souboji se Staňkovem a Meclovem nečekaně ztratili. Navíc se musejí otáčet za sebe, Dlouhý Újezd na ně totiž ztrácí už jen bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Důležité bylo, že jsme nastoupili bez Jardy Malého, protože to je pro nás momentálně klíčový hráč. Přesto jsme začali poměrně dobře, vypracovali si několik šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Pak jsme dostali hloupý gól a ve zbytku zápasu jsme si už nic nevypracovali. V poločase jsme si řekli, že zkusíme něco změnit, ale zřejmě na nás doléhá, že hrajeme o postup a mužstvo to těžko snáší. O to víc pak schází někdo zkušený, jako je Malý. Ve druhé půli jsme si nevytvořili nic a za předvedenou hru jsme si nezasloužili ani bod. Kromě Malého nehrál ani kapitán Tomášek, to byla další citelná ztráta.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] (66. V. Iščenko [-] ) , V. Hošek [-] , P. Jarina [-] , D. Häusler [-] , J. Černý [-] (73. M. Černý [-] ) , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-]

SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - D. Hula [-] , T. Pergl [-] , L. Waldmann [-] , M. Janeček [-] , K. Šmejkal [-] , K. Hamor [-] , Z. Kováč [-] (83. M. Výškrabka [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , J. Šmejkal [-]

ŽK: 65. J. Černý , 69. M. Bořil - 40. Z. Kováč .
Hráči zápasu: K. Šmejkal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Burda Václav - SLADKÝ Stanislav, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bělá má velice silné mužstvo a myslím, že si i v tomto zápase dojde pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích