1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka vyhrála ve Svratce a je zachráněna


Branky


0

Svratka přerušila sérii čtyř výher po sobě a podlehla o sestup bojující Dolní Rožínce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí a ve čtvrté minutě Pavel Makovský poslal domácí do vedení. Hosté vyrovnali po čtvrtodině hry, kdy od půlky z pravé strany potáhl míč až do šestnáctky Čermák a střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal. Druhý poločas se hrál vyrovnaný fotbal. Rozhodnutí nakonec padlo dvě minuty před koncem zápasu. Hostující Fendrych obehrál tři obránce, položil brankáře a levou nohou poslal míč za záda brankáře Sáblíka. Po závěrečném hvizdu ještě rozhodčí Bula udělil domácímu hráči Prokůpkovi na střídačce červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Moučka, trenér Svratky: Hosté byli lepší a zaslouženě zvítězili, nám se zápas nepovedl.

TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér Dolní Rožínky: Měl jsem k dispozici velmi oslabené mužstvo, základ jsem musel doplnit o čtyři dorostence a na lavičce jsem měl jediného náhradníka, taky dorostence. Nicméně tito kluci ukázali, co v nich je a zahráli fotbal, na který se dalo koukat. Nezbývá nic jiného, než jim za odvedený výkon poděkovat. Nerad někoho vyzvedávám, ale musím. Tak jak se dnes zhostil své role kapitána, pilíře obrany a dirigenta celé hry, Pavel Vondruška, před tím klobouk dolů.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - M. Gregor [-] , T. Jambor [-] , P. Boguaj [-] , R. Malovič [-] - Z. Kalina [-] (90. J. Mayer [-] ) , J. Pech [-] , P. Moučka [-] , P. Makovský [-] - P. Kulík [-] (68. M. Sádovský [-] ) , D. Mayer [-] (89. T. Vítek [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - V. Kopecký [-] , R. Baláž [-] , P. Vondruška [-] , P. Mitáš [-] - M. Urban [-] , J. Bílek [-] , M. Fendrych [-] , P. Bartoněk [-] - J. Večeřa [-] , J. Čermák [-]

ČK: 91. D. Prokůpek .
Hráči zápasu: R. Sáblík - P. Vondruška .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.