Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov stále válí, dalším poraženým Dobroměřice


Branky


0

Atraktivní utkání o čelo tabulky mohli diváci sledovat v Dobroměřicích, kam zavítal vedoucí Duchcov. Domácí tým byl rovnocenným soupeřem, techničtější vlastnosti ale byly na straně Duchcova, který si nakonec odvezl důležité tři body a směle míří za postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší důraznost předvedli v úvodu utkání domácí, kdy už ve třetí minutě po rohovém kopu zahrozili před brankářem Benešem. Hned na to ale na druhé straně odpověděl Duchcov, hlavičku však kryl Sedláček. Techničtější Duchcovský tým úvodnímu tlaku Dobroměřic odolal a po jedenácti minutách poprvé udeřil. Nařízený přímý kop pár metrů za velkým vápnem perfektně využil Novák a ranou přes zeď otevřel skóre zápasu. Na to se snažili domácí odpovědět rychlým gólem, ale přechod až do vápna byl neúspěšný. Duchcov naopak častěji střílel a vyplatilo se. Ve 23. minutě Moravec  posunul na Sirovátku, který ze strany velkého vápna posla míč na branku. Domácí ho sice vykopli, ale podle rozhodčího až za čarou. Protestování domácích bylo marné - 0:2. O dvě minuty později přišla další rána pro Dobroměřice. Po centru Knorra se pěkně k tyči z dvaceti metrů trefil opět Sirovátka. Domácí ani za tříbrankové ztráty nesložili zbraně a přidali na obrátkách. Zatlačili hosty na jejich polovinu a několikrát vážně zahrozili před duchcovskou brankou. Gól však nepadl a tak poločas skončil 0:3 pro hosty. Druhý poločas začal Duchcov aktivněji. Brzy se ocitl Knorr před Sedláčkem, který ale ránu vykryl. Dobroměřice zvýšily tempo, vysunuly hru a obrana Duchcova byla v plné zátěži. Zvládala to výborně až  na pokus Reha v 53. minutě, který Beneš ale pokryl. O deset minut později se domácí dočkali, na samostatný průnik z hloubi vlastní poloviny se vydal Šebek a precizním zakončením vykřesal svému týmu naději. O tři minuty později se o podobný výlet pokusil Lazarik, toho však defenziva odstavila. Domácí posílili ofenzivu střídáními a v 78. minutě zakončili povedenou kombinaci Sochora a Šebka střelou těsně vedle. Duchcov také vystřídal a právě střídající hráči mohli zařídit čtvrtý gól. Skrčený odcentroval na straně hřiště vybojovaný míč před branku, Velička ale ze dvou metrů branku přestřelil. Diváci tak mohli vidět krásné utkání, které ale bylo smolné pro Dobroměřice. Za bojovnost si však zaslouží pochvalu.

Foto: FK Duchcov/janca29



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
Roman Sirovátka (hráč FK Duchcov): Jeli jsme vyhrát, to se nám povedlo. Byli jsme ze začátku aktivnější, dávali jsme goly, bylo to v naší režii. Dobroměřice měli výbornýho středního záložníka a stopera, jinak to vše nakopávali, což jsme je prokoukli a hráli jsme to, co jsme potřebovali.



Sestavy


FK Dobroměřice
T. Sedláček [-] - A. Šebek [-] , V. Kaleja [-] , D. Holeček [-] , J. Plachý [-] - P. Csonka [-] , A. Rus [-] , F. Lazarik [-] , P. Reh [-] - K. Hasil [-] , J. Harthan [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , T. Holub [-] - F. Knorr [-] , M. Moravec [-] , T. Skurský [-] , J. Novák [-] , L. Vebr [-] - R. Sirovátka [-]

ŽK: 63. A. Šebek , 66. F. Lazarik , 90. D. Holeček - 22. L. Vebr , 60. F. Knorr .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.